Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κλαμπ της Πανεπιστημίου! Είχε 200 πελάτες εκείνη την ώρα!

Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις;

26 Οκτωβρίου 2019 09:03
Πυρκαγιά ξέσπασε σε κλαμπ της Πανεπιστημίου! Είχε 200 πελάτες εκείνη την ώρα!

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κλαμπ της Πανεπιστημίου τα ξημερώματα! Είχε 200 πελάτες εκείνη την ώρα!

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα με τους υπευθύνους του κέντρου να ενημερώνουν ότι την ώρα της φωτιάς στο κλαμπ βρίσκονταν περίπου 200 άτομα. Τραγωδία: Μολότοφ σε κλαμπ! Τουλάχιστον 23 νεκροί!

Χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών και των ανθρώπων του κέντρου διασκέδασης οι περίπου 200 πελάτες βγήκαν από το κλαμπ χωρίς κανένα πρόβλημα με πληροφορίες να μιλούν για τέσσερις ελαφρά τραυματίες κατά τη διάρκεια της εκκένωσης.

Η φωτιά σύμφωνα με την πυροσβεστική τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν τις 3:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής να διεξάγει έρευνα για τις αιτίες της πυρκαγιάς.

Τραγωδία στην Σπάρτη: Νεκρός άντρας από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία!

Μια τραγωδία συνέβη στην Σπάρτη όταν ένας άντρας κατέληξη νεκρός ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο πολυκατοικίας!

Οι επτά πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή με τρία οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα. Να σας θυμίσουμε: Πυρκαγιά στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 47 ετών, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα.

Δεν έφερε εγκαύματα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να έχασε τις αισθήσεις του από τους καπνούς και τελικώς και τη ζωή του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

Συναγερμός στο Βόλο: Βρέθηκε νεκρός σε πεζοδρόμιο!

Νεκρός σε πεζοδρόμιο στο κέντρο του Βόλου, βρέθηκε χθες το πρωί, αλλά γνωστοποιήθηκε σήμερα από τη Αστυνομία, ένας 54χρονος. Φονικό τροχαίο στη Μύκονο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από περαστικούς νεκρός στο πεζοδρόμιο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ από γνωστούς και οικείους έγινε γνωστό, ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Βρέθηκε νεκρός άνδρας σε αρδευτικό κανάλι!

Τραγωδία στην Καρδίτσα, καθώς βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι ένας 80χρονος άνδρας που τα ίχνη του είχαν χαθεί αργά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στη Μεταμόρφωση του Δήμου Παλαμά. Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρό 3χρονο κοριτσάκι σε κάδο σκουπιδιών! (photos-video)

O ηλικιωμένος που έπασχε από άνοια δεν γύρισε στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας, γεγονός που ανησύχησε οικείους και χωριανούς του οι οποίοι έψαξαν την περιοχή για να τον βρούν, αλλά οι προσπάθειές τους δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι δήλωσαν την εξαφάνισή του στις Αρχές. Χιλή: Νεκρό 4χρονο αγόρακι στα βίαια επεισόδια!

Αμέσως οργανώθηκε μεγάλη ερευνητική επιχείρηση με τη συμμετοχή ανδρών της ΕΜΑΚ Λάρισας με εκπαιδευμένο σκυλί, αστυνομικών, αλλά και πολλών κατοίκων του χωριού, παρόντος του Αναπληρωτή Διοικητή Περιφερειακών Υπηρεσιών Θεσσαλίας της Πυροσβεστικής Πύραρχο κ. Σωτήρη Κορέλλα. Χθες γύρω στις 8 το βράδυ ο 80χρονος βρέθηκε δυστυχώς νεκρός. Τις συνθήκες του θανάτου ερευνούν οι Aρχές.

Σοκ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός άνδρας μέσα σε νεκροταφείο!

Στο νεκροταφείο του χωριού, στην Κρήτη, από το οποίο κατάγεται, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων, εντοπίστηκε νεκρός ο 90χρονος άνδρας που έφυγε χθες το απόγευμα από το σπίτι του τα Χανιά και έκτοτε κανείς δεν είχε νέα του. Σοκ στο Βόλο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο!

Η οικογένειά του, αναφέρει το cretapost.gr, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο νεκροταφείο, σήμερα το απόγευμα. Ο γιος του, μετά τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, Μανώλης Καρτσωνάκης, ενημέρωσε σήμερα το πρωί τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι έψαχναν εξονυχιστικά την περιοχή των Χανίων.

Λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση είχε τραγικό τέλος. Για την απουσία του, οι συγγενείς του είχαν ενημερωθεί από σημείωμα που άφησε πίσω του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ανάμεσα σε αυτά, κι εκείνο της αυτοχειρίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στην Κω: Βρέθηκε νεκρό 3χρονο αγοράκι ύστερα από σύγκρουση του Λιμενικού με βάρκα μεταναστών!

Τραγικό: Νεκρός ταξιτζής από πλημμύρες!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share