Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στο Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο!

Πανικός στην περιοχή!

25 Οκτωβρίου 2019 11:14
Θρίλερ στο Γαλάτσι: Άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο!

Θρίλερ στο Γαλάτσι με έναν άνδρα να πέφτει από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και να προσγειώνεται στην τέντα ενός καταστήματος. 5χρονο αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος!

Διερχόμενοι είδαν ένα άτομο να πέφτει από το μπαλκόνι πολυκατοικίας και να προσγειώνεται στην τέντα ενός ζαχαροπλαστείου που βρισκόταν ακριβώς από κάτω.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική, αλλά και ασθενοφόρο παρέλαβε το άτομο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το άτομο φέρει ελαφρά τραύματα.

Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή «Ηπειρώτικα» της Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ένας άντρας έπεσε στο έδαφος από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας. Ενώ στην Κοζάνη νεκρός ανασύρθηκε ένας 55χρονος από την λίμνη Πολυφύτου!

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στο Ηράκλειο: Δίχρονο παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής. Να σας θυμίσουμε το Σοκ στη Σαλαμίνα: Χτύπησαν με το αμάξι 14χρονο και τον εγκατέλειψαν!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.
Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.

Ανήλικος έπεσε από φωταγωγό!

Ένα ανήλικο παιδί έπεσε σήμερα από τον φωταγωγό σε υπόγειο πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Ηλία Ποταμάνιου, στα Ιλίσια. Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεαρή κοπέλα έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Ο ανήλικος απεγκλωβίστηκε ζωντανός από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διαπιστωθεί οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης του.

Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από πρώτο όροφο πολυκατοικίας

Μέσα σε λίγες ώρες μία ακόμα πτώση άνδρα σήμανε συναγερμό στο ΕΚΑΒ. Ευτυχώς σε αυτήν την περίπτωση δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ατσαλένιου.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους συγγενείς του να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος και παρέλαβε τον άτυχο άνδρα μεταφέροντάς τον στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος φέρει θλαστικά τραύματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share