Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Άνδρας απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του!

Σοκ!

24 Οκτωβρίου 2019 16:16
Συναγερμός στον Άγιο Δημήτριο: Άνδρας απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του!

Ένας άνδρας ηλικίας 40 ετών απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του σε πυκνοκατοικημένη περιοχή στην οδό Σπύρου Μήλιου στον Άγιο Δημήτριο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική και η αστυνομία, για να προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν, αλλά και για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Σοκ: Άντρας απειλεί να ανατινάξει γέφυρα στο Κίεβο!

Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες πριν, όταν ο 40χρονος προσπάθησε να απομακρύνει από το σπίτι τους γονείς του, με τους οποίους και μένει. Όταν κατάφερε να τους βγάλει από την οικία, τότε τους κλείδωσε απ' έξω, άρχισε να απειλεί ότι έχει φιάλες υγραερίου και πως θα ανατινάξει το σπίτι. Φοβισμένοι οι γονείς του, κάλεσαν άμεσα βοήθεια.

Οι άνδρες της αστυνομίας είχαν περικυκλώσει την κατοικία, αλλά διέκοψαν και την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, καθώς, σε περίπτωση που πράγματι ανατιναχθεί,πέραν των υλικών ζημιών που θα προκαλέσει στα γειτονικά οικήματα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και για τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά.

Ο άνδρας λιποθύμησε λόγω του αερίου και οι Αρχές βρήκαν την ευκαιρία να τον βγάλουν από το σπίτι.

Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Ένα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τα θραύσματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, οι δράστες ήταν τρείς και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αλλάζει ο καιρός: Αίθριος αλλά με μπόρες στα... νότια!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα διαλύθηκαν με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι! (Video)

Απόπειρα ληστείας έγινε σε τρία ΑΤΜ, που βρίσκονται σε πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Οι δράστες δοκίμασαν να ανατινάξουν τα τρία ΑΤΜ με δυναμίτη, όπως μετέδωσε ο OPEN, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους επίδοξους ληστές. Από την έκρηξη προκάλεσαν υλικές ζημιές στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν τα τρία μηχανήματα.

Αυτό, γιατί και τα τρία ήταν θωρακισμένα, με αποτέλεσμα η απόπειρα ληστείας που διέπραξαν, να μην έχει αποτέλεσμα και να φεύγουν με άδεια χέρια από το σημείο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Παλαιό Φάληρο: Έκρηξη σε είσοδο πολυκατοικίας!

Γκάζι: Ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share