Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό!

Χάος!

24 Οκτωβρίου 2019 14:29
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό!

Μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Λεωφόρο Κηφισού λόγω ανατροπής φορτηγού στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ. Βίντεο-ντοκουμέντο από τον τραγικό θάνατο οδηγού στην Ηλιούπολη! Συγκλονίζουν οι καταθέσεις: «Είδα δύο πόδια κάτω από το φορτηγό...!»

Τα έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα στον Κηφισό παρατηρούνται στο ρεύμα προς Πειραιά και εκτιμάται ότι θα αποκατασταθούν όταν απομακρυνθεί το φορτηγό που ανατράπηκε.

Χάος στην Αθήνα: Κλειστό το κέντρο, επεισόδια έξω από τη Βουλή!

Επεισόδια έγιναν πριν από λίγο έξω από τη Βουλή, με το κέντρο να παραμένει κλειστό, κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ, όταν μέλη της επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Βουλή. Μετρό: Οι νέοι σταθμοί της Γραμμής 4! (Photo)

Σύμφωνα με πληροφορίες, απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Τελικά, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας μπήκε στη Βουλή, στοχεύοντας σε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Νωρίτερα, περίπου 2.000 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, όπου πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία, τοποθετώντας ένα φέρετρο μπροστά από τα ρολά.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ πραγματοποιεί κινητοποιήσεις ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα εκχώρησης των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου των δήμων σε ιδιώτες.

Δύο κινητοποιήσεις το απόγευμα

Στις 17:00 η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος ζητώντας να μην περάσουν διατάξεις όπως:

-Η εξαίρεση με αδιευκρίνιστους όρους επιχειρήσεων από τις κλαδικές συμβάσεις και η επαναφορά των ενώσεων προσώπων
-Η κατάργηση της επεκτασιμότητας και της υποχρεωτικότητας
-Η δυνατότητα σύναψης τοπικών συμβάσεων κάτω από τις κλαδικές, που ανοίγει το δρόμο των ειδικών οικονομικών ζωνών
-Η κατάργηση της διαιτησίας και η απαξίωση του ΟΜΕΔ
-Ο έλεγχος και η διαχείριση των ηλεκτρονικών μητρώων των συνδικάτων από την κυβέρνηση
-Η ηλεκτρονική ψηφοφορία στη λήψη απόφασης των συνδικάτων, απομαζικοποιώντας και αδρανοποιώντας τους εργαζόμενους από τα συνδικάτα

Τέλος στις 18:30 το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια «κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης» με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα».

Χάος: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photos)

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης. Πανικός στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας: Άνδρας σκόρπισε τον τρόμο! (photos)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αναφορά της Τροχαία Αττικής ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται από τις 08.30 στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου από το Δαφνί ως τον Σκαραμαγκά, αλλά και στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού ως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στα δύο ρεύματα. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Μεσογείων, ενώ με δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι και την Εθνικής Αντιστάσεων, πριν το Ολυμπιακό Στάδιο. Αυξημένη η κίνηση των αυτοκινήτων ψηλά στη Λεωφόρο Συγγρού από την Πάντειο προς το κέντρο.

Μετά τις 09.00 το πρωί η Αττική Οδός με tweet ενημερώνει τους οδηγούς για σημαντικές καθυστερήσεις ως και 25' λεπτά σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου, από την Φυλής ως την Κηφισίας προς το αεροδρόμιο, αλλά και από την Δουκίσσης Πλακεντίας ως την Κηφισίας, μέσω Περιφερειακής Υμηττού. Μικρότερες καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την Λεωφόρο Πεντέλης ως το δαχτυλίδι στην Κηφισίας, αλλά και στην έξοδο προς Λαμία.

Στον χάρτη της Google που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα σημεία με πορτοκαλί και κόκκινο όπου παρουσιάζεται πιο έντονο πρόβλημα στην κίνηση στους δρόμους της Αττικής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share