Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χάος: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photos)

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό!

24 Οκτωβρίου 2019 10:17
Χάος: Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photos)

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των αυτοκινήτων στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Πέμπτης. Πανικός στην εθνικό οδό Αθηνών-Λαμίας: Άνδρας σκόρπισε τον τρόμο! (photos)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αναφορά της Τροχαία Αττικής ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται από τις 08.30 στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου από το Δαφνί ως τον Σκαραμαγκά, αλλά και στην Εθνική Αθηνών - Λαμίας από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού ως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στα δύο ρεύματα. Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου!

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κάθοδο της Μεσογείων, ενώ με δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα και στην Λεωφόρο Κηφισίας από το ύψος της Κατεχάκη μέχρι και την Εθνικής Αντιστάσεων, πριν το Ολυμπιακό Στάδιο. Αυξημένη η κίνηση των αυτοκινήτων ψηλά στη Λεωφόρο Συγγρού από την Πάντειο προς το κέντρο.

Μετά τις 09.00 το πρωί η Αττική Οδός με tweet ενημερώνει τους οδηγούς για σημαντικές καθυστερήσεις ως και 25' λεπτά σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου, από την Φυλής ως την Κηφισίας προς το αεροδρόμιο, αλλά και από την Δουκίσσης Πλακεντίας ως την Κηφισίας, μέσω Περιφερειακής Υμηττού. Μικρότερες καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από την Λεωφόρο Πεντέλης ως το δαχτυλίδι στην Κηφισίας, αλλά και στην έξοδο προς Λαμία.

Στον χάρτη της Google που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα σημεία με πορτοκαλί και κόκκινο όπου παρουσιάζεται πιο έντονο πρόβλημα στην κίνηση στους δρόμους της Αττικής.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο και για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

Τραγωδία στην Εθνική Οδό: IX παρέσυρε 19χρονη!

Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όταν αυτοκίνητο παρέσυρε 19χρονη που κινούνταν πεζή στο 73ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στο ύψος του Αριοχωρίου. Να σας θυμίσουμε άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας: Νεκρός 52χρονος

Στις 21:30 το βράδυ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος αλλοδαπός παρέσυρε την άτυχη κοπέλα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share