Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό: Του έκοψαν τα γεννητικά όργανα γιατί πρήστηκαν σαν μπαλόνια και σάπισαν! (photos)

Ανατριχιαστικό!

23 Οκτωβρίου 2019 21:42
Σοκαριστικό: Του έκοψαν τα γεννητικά όργανα γιατί πρήστηκαν σαν μπαλόνια και σάπισαν! (photos)

Ένας 43χρονος αναγκάστηκε να αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα του χειρουργικά, καθώς είχαν πρηστεί τόσο πολύ που κρέμονταν κάτω από τα γόνατά του και είχαν αρχίσει να σαπίζουν. Σοκ στην Κρήτη: Σκύλος δάγκωσε νεαρό άντρα στα γεννητικά όργανα!

Συγκεκριμένα, το όσχεο του άντρα άρχισε να πρήζεται και σε διάστημα 3 δεκαετιών απέκτησε τέτοιο μέγεθος, που ο άντρας δεν ήταν σε θέση ούτε να περπατήσει, με τη μητέρα του να χρειάζεται να αναλάβει εκείνη την καθημερινή του περιποίηση, αφού εξαιτίας της κατάστασής του δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του. Οι συμμαθητές της έλεγαν πως βρωμάνε τα γεννητικά της όργανα. Λίγο μετά βρίσκονταν στην εντατική!

Ήταν τόσο μεγάλο, μάλιστα, το πρήξιμο, που το πέος του 43χρονου είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, μέσα στην πρησμένη σάρκα, που κρέμονταν μέχρι και κάτω από τα γόνατά του. Απίστευτο: Ένα δόντι μεγάλωνε μέσα στα γεννητικά του όργανα! (Photo)

Το υγρό που είχε συσσωρευτεί έφτανε τα 3,35 κιλά, με αποτέλεσμα το όσχεο του άντρα να γεμίσει ανοιχτές πληγές που έβγαζαν δύσοσμο πύον.

Ήταν τόσο μεγάλο, μάλιστα, το πρήξιμο, που το πέος του 43χρονου είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί, μέσα στην πρησμένη σάρκα, που κρέμονταν μέχρι και κάτω από τα γόνατά του.

Η μόνη θεραπεία που προβλεπόταν, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς στο Τέξας, με επικεφαλής τη Δρ. Κάθριν Ντόουντ, ήταν ο ακρωτηριασμός, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην ιατρική επιθεώρηση, Urology Case Reports.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύτηκε στην εν λόγω ιατρική επιθεώρηση, ο άντρας είχε χρόνια να επισκεφτεί γιατρό, προτού καταλήξει στα επείγοντα του νοσοκομείου, με υψηλό πυρετό, ταχυκαρδία και πρήξιμο σε βαθμό μπαλονιού στο όσχεό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά το γεγονός ότι οι όρχεις του αφαιρέθηκαν, το πέος του 43χρονου παρέμεινε άθικτο και λειτουργικό, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί: Έκανε έρωτα με χιονάνθρωπο! Τι συνέβη στα γεννητικά του όργανα;

Ένας 64χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρυοπαγήματα στα γεννητικά του όργανα, αφού προσπάθησε μεθυσμένος να κάνει έρωτα με…χιονάνθρωπο! Αμερικανίδα δάγκωσε καμήλα στα... γεννητικά όργανα!

«Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά τα κρυοπαγήματα σε αυτό το σημείο είναι κάτι πολύ σοβαρό», ανέφερε ο γιατρός Marc Arnadeu και πρόσθεσε: «Μπορεί να προκαλέσει μόλυνση και γάγγραινα, με αποτέλεσμα το μέλος του κ. Gillespie να ακρωτηριαστεί. Είναι πολύ λυπηρό».

Σοκ! Μωρό γεννήθηκε με τρία πόδια, δύο γεννητικά όργανα και χωρίς πρωκτό! (photo)

Ως ιατρικό θαύμα αντιμετωπίζεται η περίπτωση ενός μωρού στη Ρωσία, το οποίο γεννήθηκε με τρία πόδια, δύο γεννητικά όργανα και χωρίς πρωκτό, και έπειτα από πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, έχει αρχίσει πλέον να ζει μία φυσιολογική ζωή. Σπάνιο ιατρικό περιστατικό: Μωρό γεννήθηκε χωρίς μάτια! (photos)

Η ανωμαλία είχε εντοπιστεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά οι γονείς αποφάσισαν να μην την διακόψουν και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους στη συνέχεια για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα. Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση διδύμων, κατά την οποία μόνο το ένα έμβρυο αναπτύχθηκε.

Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό τον Ιούλιο του 2018 και υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να είναι σε θέση να αφοδεύει.

Έναν μήνα αργότερα, το μεσαίο πόδι αφαιρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων “Άγιος Βλαδίμηρος” της Μόσχας. Την επέμβαση ανέλαβαν δυο εκ των κορυφαίων παιδοχειρουργών της Ρωσίας, ο Γιούρι Σοκολόφ και η Ευγενία Κάρτσεβα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι χειρουργοί ουρολόγοι Βλαντιμίρ Ρουνένκο, Αντρέι Ρουντίν και Σαβρ Μπουρίνοφ, αφαίρεσαν το δεύτερο πέος και την επιπλέον ουρήθρα του βρέφους και ακολούθησε μία επιπλέον επέμβαση για τον σχηματισμό του πρωκτού στη σωστή θέση.

Το μωρό είναι σήμερα 14 μηνών και έχει αρχίσει να ζει μία φυσιολογική ζωή. «Περπατάει κανονικά και εξερευνά τον κόσμο», δήλωσε αξιωματούχος του ρωσικού Υπουργείου Υγείας. Αναμένεται να υποβληθεί σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση στον πρωκτό, σε περίπου τρεις μήνες, προκειμένου να διασφαλιστεί η φυσιολογική λειτουργία του. Τόσο οι γιατροί, όσο και οι γονείς είναι αισιόδοξοι πως και αυτήν τη φορά όλα θα πάνε καλά. Ο μικρός έχει αποδειχθεί μαχητής και έχει βγει νικητής από όλες τις μάχες που έχει δώσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share