Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 21χρονη!

Aνακάλυψε π#ρν#γραφικό υλικό με τα ανήλικα ανίψια της στο κινητό του συντρόφου της!

23 Οκτωβρίου 2019 20:39
Τραγωδία: Αυτοκτόνησε 21χρονη!

Μία 21χρονη αυτοκτόνησε όταν ανακάλυψε πορνογραφικό υλικό παιδιών στο κινητό του συντρόφου της ενώ εκείνος ήταν στην εργασία του, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα. Συναγερμός στο Ηράκλειο: Γυναίκα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Η 21χρονη Λίντια Ρόμπερτς αισθάνθηκε "παραβιασμένη και πληγωμένη" όταν ανακάλυψε το νοσηρό περιεχόμενο από ρωσικό site στη δεύτερη συσκευή κινητού του επιχειρηματία συντρόφου της, του 27χρονου Άνταμ Γουελς, την οποία είχε ξεχάσει σπίτι όπου συγκατοικούσαν.

Αμέσως εξοργισμένη του έστειλε μηνύματα και είχαν λογομαχία. Όταν εκείνος επέστρεψε την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, ο καβγάς συνεχίστηκε.Μάλιστα, δεν του χάλασε καθόλου η διάθεση και βγήκε έξω το βράδυ μόνος με φίλους και συναδέλφους.

Αυτός ήταν που βρήκε τη φίλη του νεκρή όταν επέστρεψε στις 3.30 το ξημέρωμα σπίτι στο Ράντκλιφ του Μάντσεστερ. Ο διευθυντής εταιρείας προϊόντων ομορφιάς κατηγορείται από το δικαστήριο για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και καταχωρίστηκε στο μητρώο των ενόχων για σεξουαλικά εγκλήματα επί πέντε χρόνια.

Η κοπέλα είχε ιστορικό με απόπειρες αυτοκτονίας και έπαιρνε φάρμακα για την κατάθλιψη. Ήταν σε σχέση με τον Γουέλς για δύο χρόνια έως την τραγωδία στις 10 Ιουνίου 2017. Ο ιατροδικαστής τόνισε: "Ο Άνταμ και η Λίντια είχαν επικοινωνία με γραπτά μηνύματα. Το περιεχόμενο των μηνυμάτων αφορούσε το υλικό που βρήκε εκείνη στο κινητό του Άνταμ Γουέλς. Εκείνος επέστρεψε σπίτι γύρω στο μεσημβρινό διάλειμμα και λίγο μετά που εκείνος έφυγε αυτή συνέχισε να του στέλνει μηνύματα. Αυτό συνεχίστηκε έως τις 19.00 περίπου και μετά δεν υπήρξε περαιτέρω επικοινωνία ανάμεσά τους".

Ο Γουέλς βγήκε με φίλους και συναδέλφους και όταν επέστρεψε το ξημέρωμα τη βρήκε κρεμασμένη Κάλεσε την Άμεσο Δράση και ένα ασθενοφόρο αλλά η Λίντια ήταν νεκρή.

Ο ιατροδικαστής είπε ενώπιον του δικαστηρίου: "Έλαβα υπόψιν μου όλα τα δεδομένα και συμπέρανα ότι η Λίντια Ρόμπερτς αυτοκτόνησε και είχε πρόθεση να το κάνει. Υπάρχουν αποδείξεις σχετικά με την ψυχική της υγεία και τη φύση της επικοινωνίας που είχε με τον σύντροφό της εκείνη την ημέρα. Είχε ιστορικό σε απόπειρα αυτοκτονίας και επιπλέον έπασχε από κατάθλιψη και γι' αυτό έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Δυστυχώς πέθανε στις 10 Ιουνίου 2017 όταν εντοπίστηκε κρεμασμένη στο σπίτι της από τον Άνταμ Γουέλς", ο οποίος καταδικάστηκε για την κατοχή 31 φωτογραφιών παιδιών.

Η μητέρα της κοπέλας είπε ότι η κόρη της αισθάνθηκε πληγωμένη, παραβιασμένη και αηδιασμένη με όσα βρήκε στο κινητό του καθώς ο Άνταμ είχε επαφές με τα μικρά ανίψια της.

Ξάνθη: Η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη σε εργοστάσιο είχε αυτοκτονήσει!

Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της. Σε αυτοκτονία οφείλεται ο τραγικός θάνατος της γυναίκας από την Ξάνθη, το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο, το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στο δρόμο προς Κομοτηνή!

Δείτε επίσης: Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην Ξάνθη με μετανάστες!

Οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν, κάνοντας χρήση της μεθόδου DNA, να ταυτοποιήσουν το πτώμα της άγνωστης γυναίκας. Πρόκειται για μια 57χρονη, από τα Κιμμέρια Ξάνθης, την οποία είχε αναγνωρίσει και η κόρη της.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή στην Κομοτηνή, Νικόλαου Κιφνίδη, που διενέργησε νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της γυναίκας, η 57χρονη αυτοπυρπολήθηκε «καθώς δεν υπάρχουν σημάδια κακώσεων στο σώμα της που δείχνουν ότι δεν υπήρχε εγκληματική ενέργεια και συνεπώς είναι αυτοκτονία».

Κρήτη: Αυτοκτόνησε μετά τον θάνατο της γυναίκας του!

Σε αυτοκτονία οφείλεται, τελικά, ο θάνατος του 90χρονου Μανώλη Καρτσωνάκη που εντοπίστηκε νεκρός χθες σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά! Η εξαφάνιση μετατράπηκε σε… τραγωδία

Δείτε επίσης: Σοκ στο Χαλάνδρι: Ο Αντώνης Λάγιος ήταν ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου που αυτοκτόνησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες από το περιβάλλον του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης όταν ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου αμέσως ειδοποίησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παγκάκι στο νεκροταφείο στα Περιβόλια Χανίων.

Χανιά: Εξαφανίστηκε ηλικωμένος άντρας και έχει σημάνει συναγερμός!

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου άντρα στα Χανιά! Μία νέα υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένου ερευνούν τις τελευταίες ώρες οι αρχές της Κρήτης.

Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες της οικογένειας να τον εντοπίσουν, σήμερα το πρωί ο γιος του ηλικιωμένου ενημέρωσε τις αρχές. Τραγικό! Διαρρήκτης έκανε βασανιστήρια σε ηλικιωμένους για να τους ληστέψει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 90χρονος άνδρας χθες το απόγευμα έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή των Χανίων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share