Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Πέθανε ο πατέρας της!

Θλίψη!

23 Οκτωβρίου 2019 17:45
Άλκηστις Μαραγκουδάκη: Πέθανε ο πατέρας της!

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Ο Σταύρος Μαραγκουδάκης, ο οποίος ήταν γιατρός στο επάγγελμα, πέθανε σήμερα. Ο θάνατος του βύθισε στο πένθος την οικογένεια του!

Δείτε επίσης: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Καραπάνος!

Ο πατέρας της Άλκηστις Μαραγκουδάκη τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα με την υγεία του. Τον περασμένο μήνα η κόρη του ανέβασε φωτογραφία στα social media, όταν γιόρτασαν μαζί τα τελευταία του γενέθλια.

Νεκρή πασίγνωστη αθλήτρια!

Τέλος στη ζωή της με ευθανασία, έβαλε χθες, Τρίτη, η Βελγίδα αθλήτρια και παραολυμπιονίκης Μαρίκε Βερβόορτ , η οποία έπασχε από ανίατη ασθένεια!

Δείτε επίσης: Τρομακτικό ατύχημα για αθλήτρια του βόλεϊ: Έπεσε από καταρράκτη 15 μέτρων! (Video)

Σε ηλικία 40 ετών η τετραπληγία της εξελίχθηκε πάρα πολύ άσχημα. Η ίδια είχε περιγράψει σε συνέντευξή της στους Παραολυμπιακούς του Ρίο, τους αφόρητους πόνους με τους οποίους ζούσε τα τελευταία χρόνια. Πολλά βράδια δεν μπορούσε να κοιμηθεί για πάνω από δέκα λεπτά, ενώ όπως είπε όσοι την έβλεπαν κόντευαν να λιποθυμήσουν.

Ο αθλητισμός μονάχα την κρατούσε ζωντανή, ήταν όμως πολύ σκληρός για το σώμα της. «Σε κάθε προπόνηση υποφέρω από τον πόνο. Σε κάθε αγώνα, προπονούμαι σκληρά. Η προπόνηση και οι αγώνες είναι φάρμακο για μένα. Προσπαθώ πολύ σκληρά να διώξω μακριά τον φόβο μου», είχε πει στη συνέντευξή της το 2016.

Η Μαρίκε Βερβόορτ , η οποία κέρδισε χρυσά και αργυρά μετάλλια το 2012 στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου, ήταν υπέρμαχος του δικαιώματος της ευθανασίας, η οποία είναι νόμιμη στο Βέλγιο. Όπως η σκληρή προπόνηση, είχε πει ότι της έδινε τον έλεγχο και «έπαιρνε τη ζωή στα χέρια της».

Η αθλήτρια ζήτησε να κάνει ευθανασία με τον νόμο της πατρίδας της να ζητάει την υπογραφή 3 γιατρών ώστε να πιστοποιηθεί πως οι πόνοι από την ασθένειά της κάνουν την ζωή της ανυπόφορη.

«Είμαι φοβισμένη, αλλά αυτά τα χαρτιά (της ευθανασίας), μου δίνουν ηρεμία γιατί ξέρω πότε είναι αρκετό για μένα, έχω αυτά τα χαρτιά», είχε αναφέρει συμπληρώνοντας ακόμα πως αν δεν είχε αυτά τα χαρτιά, κατά πάσα πιθανότητα θα είχε ήδη αυτοκτονήσει.
«Πιστεύω ότι θα υπάρχουν λιγότερες αυτοκτονίες όταν κάθε χώρα έχει το νόμο της ευθανασίας. Ελπίζω όλοι να βλέπουν ότι αυτό δεν είναι φόνος, αλλά κάνει τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο».

Η Μαρίκε Βερβόορτ είχε επίσης επιληπτικές κρίσεις, ενώ το 2014 είχε νοσηλευτεί για τέσσερις μήνες, όταν κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, έχυσε βραστό νερό στα πόδια της.

Η αθλήτρια συνέχιζε να καθυστερεί την ημέρα του θανάτου της, γνωρίζοντας ότι αυτός μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή.

«Νιώθω διαφορετικά για τον θάνατο τώρα, από ότι μερικά χρόνια πριν. Για μένα, ο θάνατος είναι σαν να πηγαίνεις για ύπνο και δεν ξυπνάς ποτέ. Είναι κάτι ειρηνικό», είχε τονίσει.

Πέθανε γνωστή 32χρονη αθλήτρια!

Σοκ στον κόσμο των μαχητικών σπορ, καθώς πασίγνωστη αθλήτρια του ΜΜΑ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών.

Η αθλήτρια βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση μετά από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, με τις πιθανότητες επιβίωσής της να είναι από την αρχή ελάχιστες...

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Την τραγική είδηση ανακοίνωσε η οικογένειά της μέσα από τα social media, ενώ ανακοίνωση για τον χαμό της αθλήτριας εξέδωσε και το UFC.

Θρήνος στον κόσμο των μαχητικών σπορ καθώς σε ηλικία 32 ετών, πέθανε πασίγνωστη αθλήτρια.

Η 32χρονη γυναίκα είχε υποστεί πολλαπλά εγκεφαλικά πριν λίγες ημέρες λόγω ανευρύσματος.

Η κατάστασή της ήταν από την αρχή δύσκολη και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, η οικογένειά της είχε απευθύνει δημόσια έκκληση μέσα από τα social media για οικονομική ενίσχυση.

Ο λόγος για την Katy Collins!

Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Η αγαπημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Βάλερι Χάρπερ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» πέθανε σε ηλικία 80 ετών.

Τη δεκαετία του ’70 ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της τηλεόρασης στις ΗΠΑ. Ως «Ρόντα» στη σειρά «The Mary Tyler Moore Show» έδειξε το πλούσιο ταλέντο της και κέρδισε φήμη, χρήματα, αλλά και μια Χρυσή Σφαίρα το 1974. Ωστόσο όσο τυχερή ήταν η Βάλερι Χάρπερ στη καριέρα της, άλλο τόσο άτυχη φαίνεται πως είναι στη ζωή.

Να σας θυμίσουμε πως: Ασύλληπτη τραγωδία στην Κύπρο: Πνίγηκε αγοράκι σε πισίνα! (Video)

Tον θάνατό της από καρκίνο στον εγκέφαλο επιβεβαίωσε η κόρη της, Κριστίνα αλλά δεν είπε που πέθανε.

Η Χάρπερ γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου του 1939 στο Σάφερν, Νέα Υόρκη, και ήταν η κόρη της Άιβα Μίλρεντ και του Χόγουαρντ Ντόναλντ.

Ο πατέρας της ήταν πωλητής φωτιστικών και η μητέρα της γεννήθηκε στον Καναδά και έγινε νοσοκόμα. Είχε άλλα δύο αδέλφια.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως χορεύτρια στο Broadway, κάνοντας το ντεμπούτο της στο μιούζικαλ Take Me Along, το 1959 και έχει λάβει δύο χρυσές σφαίρες.

Από το 1986 έως το 1987, η Χάρπερ εμφανίστηκε ως Βάλερι Χόγκαν στην κωμική σειρά Valerie.

Οι πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις της περιλαμβάνουν ρόλους στο Freebie και το Bean (1974) και το δεύτερο κεφάλαιο (1979), οι οποίες

και οι δύο βραβεύτηκαν με τις υποψηφιότητες της Golden Globe Award . Η Χάρπερ Το 2010, ήταν υποψήφια για το βραβείο Tony για καλύτερη ηθοποιό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share