Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Τραγικό!

23 Οκτωβρίου 2019 11:42
Τραγωδία: Δίχρονη νεκρή από αδέσποτη σφαίρα ενώ ήταν στην αγκαλιά της μαμάς της!

Μια τραγωδία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους συνέβη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όταν ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών και ενώ βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας του στο σαλόνι τους σπιτιού τους βρήκε τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα!

Δείτε επίσης: Τραγωδία σε λούνα παρκ: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 10χρονο κοριτσάκι! (Video)

Πιο συγκεκριμένα η άτυχη Νικολέττα Ριβέρα άφησε την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά της μητέρας της, όταν ένας άγνωστος δράστης πυροβόλησε προς το σπίτι της οικογένειας Η σφαίρα εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να βρει το μόλις δύο χρονών κοριτσάκι στο κεφάλι. Το παιδί σκοτώθηκε ακαριαία.

Το περιστατικό διερευνάται από την αστυνομία ενώ η μητέρα του άτυχου παιδιού τραυματίστηκε στον ώμο. Μαζί την ώρα του μοιραίου περιστατικού ήταν και ένας 33χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία της Philadelphia, όπως αναφέρει το NBC Philadelphia, διερευνά το ενδεχόμενο η επίθεση κατά της οικογένειας μα σχετίζεται με μία ακόμη που συνέβη σε κοντινό σημείο, λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ανατριχίλα: Νεκρή 6χρονη μόλις 5 ημέρες μετά την γέννηση της αδερφής της!

Μια συγκλονιστική ιστορία με μια 6χρονη που βρέθηκε νεκρή μόλις 5 ημέρες μετά την γέννηση της αδερφής της

Η 6χρονη Ντάρσι από το Μάλτον άφησε την τελευταία της πνοή από μία σπάνια ασθένεια, το σύνδρομο Vacterl, το οποίο προκαλεί προβλήματα σε πολλά μέλη του ανθρώπινου σώματος. Σύμφωνα με τους γιατρούς η μικρή θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την εφηβεία, ωστόσο, τον περασμένο Ιανουάριο πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από λοίμωξη.

Το κορίτσι υπέφερε από σπάνια ασθένεια και άφησε την τελευταία της πνοή στο ίδιο νοσοκομείο, όπου πριν από πέντε μέρες είχε έρθει στην ζωή η αδερφή της.

Μάλιστα, η οικογένεια παρέμεινε για πέντε ακόμα μέρες μετά την απώλεια του κοριτσιού στο ίδιο νοσοκομείο, σε ειδικό δωμάτιο, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η οικογένεια, αλλά και για να δημιουργηθούν αναμνήσεις για το μέλλον.

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε! 4 μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Η Κέιτ και ο Τζός Μπάτλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι από το Nashville πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί του νοσοκομείου είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του.

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντιουι – αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν. Αδιανόητο: Νοσοκομείο ζητάει από τους γονείς 112.000 ευρώ για να πάρουν πίσω την κόρη τους!

Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντιουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κέιτ και ο Τζός το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.

Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ.

Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Brax, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπραξ. Παρόλο που τους λείπει ο Ντιούι και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

Γενναίο μωρό έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και μετά από 10 μήνες στο νοσοκομείο, επιτέλους πάει στο σπίτι του!

Ο Χένρι Ντόλαν είναι ένα γενναίο μωρό! Λίγο πριν τα πρώτα του γενέθλια έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς. Τώρα, μετά από 10 ολόκληρους μήνες στο νοσοκομείο, αυτός ο μικρός ήρωας κατάφερε να πάει σπίτι του, όπου οι δυο μεγαλύτερες αδερφές του τον περίμεναν με ανυπομονησία. Σοκ: Αγοράκι γεννήθηκε 4 χρόνια μετά το θάνατο των γονιών του σε τροχαίο!

Αυτός ο μικρός μαχητής γεννήθηκε 12 εβδομάδες πρόωρα με σοβαρή καρδιακή πάθηση. Οι γονείς του νεογέννητου, η Μόλι και ο Σαμ Ντόλαν από την Annandale της Minnasota, ονόμασαν το γιο τους Χένρι Ντόλαν. Ο Χένρι έπρεπε να περάσει σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, έχει περάσει από πολλές εγχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης καρδιάς, και από τότε έπρεπε να παλέψει με την πνευμονία, καθώς και με ανεπιθύμητες παρενέργειες των χορηγηθέντων φαρμάκων.

Αυτός ο μικρός «μαχητής» έχει περάσει όλη του τη ζωή στο νοσοκομείο, αλλά δεν το έχει βάλει κάτω!

Ο Χένρι έχει περάσει όλη του τη ζωή μέσα σε σωλήνες και καλώδια. Από τότε που μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Παίδων του St. Louis (περίπου 1.000 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι) για να περιμένει τη νέα του καρδιά, οι δύο αδελφές του, η 2 ετών Nora και η 5χρονη Ava δεν μπόρεσαν να τον επισκεφτούν. Τους τελευταίους 5 μήνες, επικοινωνούσαν μέσω FaceTime.

Ένας φίλος της Μόλι δώρησε μια κούκλα που μοιάζει με τον Χένρρι στα κορίτσια, με σωλήνες στο στόμα και τη μύτη της, καθώς και ένα καλώδιο τοποθετημένο στο στήθος, όπως ακριβώς ήταν και ο Χένρι. Τα κορίτσια φρόντιζαν καθημερινά την κούκλα σαν να ήταν ο αδερφός τους.

«Οι κόρες μου αγαπούν την κούκλα, ειδικά η μικρότερη κόρη μας, η Nώρα,» δήλωσε η Μόλι. «Οι μικρές δεν καταλαβαίνουν τα πάντα, αλλά ξέρουν ότι ο μικρός Χένρι είναι άρρωστος και ότι παρόλο που είναι στο νοσοκομείο, κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερα.»

Στις 15 Οκτωβρίου οι δύο γονείς του Χένρι ήταν άφωνοι όταν τελικά έμαθαν ότι ο γιος τους θα έκανε τη χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς την επόμενη μέρα. Μόλις το έμαθε η Μόλι, έκανε μια ανακοίνωση στο Facebook ζητώντας από τον κόσμο να προσευχηθεί για το παιδί της.

Μόλις τελείωσε το χειρουργείο, η Μόλι έγραψε στο προφίλ της: “Ο χειρουργός μόλις ήρθε να μας επισκεφτεί. Το χειρουργείο έχει τελειώσει και απ’ ότι φαίνεται, όλα πήγαν καλά.”

“Ο Θεός είναι μεγάλος. Σ’ευχαριστώ Χριστέ μου! Ευχαριστώ και όλους εσάς που προσευχηθήκατε! Είμαστε ακόμα σε αναμονή μέχρι να ξυπνήσει ο Henry.”

Το μωρό της Μόλι και του Σαμ έπρεπε να περάσει τους επόμενους 5 μήνες στο νοσοκομείο.

Την ημέρα που ο μικρός πήρε εξιτήριο, οι αδερφές του του έφεραν τρία μπαλόνια και ένα φορμάκι που έγραφε στο μπροστινό του μέρος: «Αυτός ο μαχητής πάει σπίτι του».

Τον δύσκολο αγώνα που έδωσε η οικογένεια Ντόλαν στήριξαν οι γείτονές τους αλλά και πολλοί ξένοι. Ο παππούς του, ο Σκιπ Ντόλαν, είναι προπονητής μπάσκετ στο Annandale High School, και όταν οι παίχτες και οι γονείς τους έμαθαν για την κατάσταση του Χένρι, βοήθησαν να μαζευτούν χρήματα πουλώντας βραχιολάκια.

«Ελπίζω ότι θα έρθει η μέρα που ο Χένρι θα είναι τελείως καλά και θα μπορεί να παίξει κι εκείνος σε αγώνες,» είπε ο Σαμ .

Αν και οι γιατροί του Χένρι έκαναν τα πάντα για να σώσουν το μικρό αγόρι, ωστόσο οι γονείς του πιστεύουν ότι η σωτηρία του παιδιού τους οφείλεται στην πίστη τους και στη στήριξη που είχαν από την κοινότητά τους.

“Νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που τον προστατεύει,” είπε η Μόλι. “Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους από καρδιάς. Δεν ξέρω πώς να σας περιγράψω πόσο ευγνώμονες νιώθουμε,” είπε. “Δεν ξέρουμε τι θα κάναμε χωρίς εσάς.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share