Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Αιγαίο!

Θρίλερ!

23 Οκτωβρίου 2019 08:04
Συναγερμός στο Αιγαίο!

Ατύχημα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης με ένα φουσκωτό του λιμενικού να συγκρούεται με μια βάρκα με μετανάστες.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα, ήταν να τραυματιστούν 6 από τους μετανάστες ενώ αγνοούνται τρία άτομα - δύο άνδρες και ένα παιδί.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πυρκαγιά στο Πόρτο Ράφτη: Τρομακτικό βίντεο με φλόγες να απειλούν σπίτια και κατοίκους!

Σημειώνεται ότι στη βάρκα επέβαιναν 34 άτομα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό η βάρκα με τους μετανάστες δεν είχε κάποιο φανάρι με αποτέλεσμα οι χειριστές του φουσκωτού του ΛΣ που έκανε περιπολία να μην την αντιληφθεί και να επέλθει η σύγκρουση.

Χαλκιδική: Ραγδαίες εξελίξεις με το πτώμα που άνδρα που βρέθηκε σε πλοίο!

Στην ταυτοποίηση του νεκρού άνδρα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί την Κυριακή στο εσωτερικό ενός κατασχεμένου πλοίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, προχώρησαν οι τοπικές αρχές που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου του. Βίντεο-ντοκουμέντο: Άνδρας πετά πτώμα γυναίκας σε κάδο σκουπιδιών!

Ο άτυχος άνδρας ήταν ένας 40χρονος Έλληνας κάτοικος Νέων Μουδανιών, που εντοπίστηκε νεκρός στο κατάστρωμα του πλοίου. Η σορός ήταν σε ύπτια θέση και χωρίς ρούχα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του. Εμφανή τραύματα δεν υπήρχαν και τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροτομή.

Οι έρευνες της τοπικής Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και κυρίως αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Αν εξακριβωθεί για ποιο λόγο βρέθηκε ο 40χρονος πάνω σε ένα σκάφος που είχε κατασχεθεί, ίσως εξακριβωθεί και τι ακριβώς του συνέβη.

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Συναγερμός στη Ρόδο: Βρέθηκε απανθρακωμένο πτώμα!

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε μέσα σε καμένο αυτοκίνητο στην περιοχή των Στεγνών στη Ρόδο. Υπόθεση που μας θυμίζει ένα ανάλογο περιστατικό στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοκρατικής, από νωρίς το πρωί, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου και του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share