Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Τρομακτική πυρκαγιά καίει το Πόρτο Ράφτη! Σε κατοικίες οι φλόγες, απομακρύνονται κάτοικοι (video)

Συναγερμός στην Πυροσβεστική!

23 Οκτωβρίου 2019 00:30
Τρομακτική πυρκαγιά καίει το Πόρτο Ράφτη! Σε κατοικίες οι φλόγες, απομακρύνονται κάτοικοι (video)
Follow us on Google News

Μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης, προκαλώντας την κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Κάστρο, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Η αστυνομία έχει κλείσει τους δρόμους που οδηγούν προς το σημείο, επιτρέποντας τη δίοδο μόνο σε οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στο Πόρτο Ράφτη Μεγάλη μάχη δίνουν για να μην καούν οικίες. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι εντάσεως 5-6 Μποφορ. Βίντεο:Γιώργος Σπανός. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, 22 October 2019

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους ασφαλείας απομακρύνονται οι κάτοικοι στην οδό Αιόλου, η οποία βρίσκεται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς. Η αστυνομία, φέρεται, σύμφωνα με το irafina.gr, να έχει ζητήσει την εκκένωση της περιοχής από την οδό Λαμίας και προς το μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς και την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 60 πυροσβέστες με 21 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και το ΜΕΤΠΕ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φορά του πύρινου μετώπου είναι προς τον λόφο, ωστόσο είναι στα όρια της κατοικημένης περιοχής, γεγονός που προϋποθέτει την ύψιστη κατάσταση συναγερμού και κινητοποίησης. Η Πυροσβεστική επιβεβαίωσε, επίσης, ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, προκειμένου να προβεί σε άμεση εκκένωση δρόμων, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Έκτακτο: Τρομακτική πυρκαγιά καίει το Πόρτο Ράφτη! Σε κατοικίες οι φλόγες, απομακρύνονται κάτοικοι (video)

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τροχαίο σοκ στο Πόρτο Ράφτη: Αυτοκίνητο «καβάλησε» μηχανή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share