Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία: Θα νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο!

Χαμόγελα ευτυχίας για την οικογένεια!

22 Οκτωβρίου 2019 22:17
Ευχάριστα νέα για την 8χρονη Αλεξία: Θα νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο!

Για το Αμβούργο αναχωρεί αύριο Τετάρτη η 8χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές. Η μικρή Αλεξία θα νοσηλευτεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης χάρη στην στήριξη του κόσμου που βοήθησε να συγκεντρωθούν τα χρήματα.

Μέχρι και σήμερα η 8χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων. Η μεταφορά στο εξειδικευμένο κέντρο επιλέχθηκε από τους γονείς της σαν την καλύτερη λύση. Μάλιστα εκτός από τον απλό κόσμο βοήθησε και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Για το πρώτο διάστημα της νοσηλείας θα χρειαστούν 90.000 ευρώ ωστόσο ο έρανος αγάπης συνεχίζεται.

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο εγείροντας ερωτηματικά για τη νομοθεσία σχετικά με τους άσκοπους πυροβολισμούς. «Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα. Θήβα: «Έχουμε κάνει τάμα για το παιδί μας»! - Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Για το βασανιστήριο που βιώνει επί πέντε μήνες, βλέποντας καθηλωμένο στο κρεβάτι το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας.

«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για το κορίτσι ο πατέρας, φανερώνοντας την ανείπωτη θλίψη του.

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ζητά η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, κρίνεται αναγκαία ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια.

Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συνυαλία για τη μικρή Αλεξία. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share