Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συρία: Αποχώρησαν οι Κούρδοι από τη ζώνη ασφαλείας!

Σύμφωνα με τη συμφωνία!

22 Οκτωβρίου 2019 21:30
Συρία: Αποχώρησαν οι Κούρδοι από τη ζώνη ασφαλείας!

Οι Κούρδοι μαχητές γνωστοποίησαν στην Ουάσινγκτον ότι αποχώρησαν από τη ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία, ανέφερε ένας Αμερικανός αξιωματούχος.

Με την ευκαιρία δείτε και ένα σκληρό βίντεο με άψυχα σώματα μέσα σε συντρίμμια στην Συρία!

Ο επικεφαλής των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στρατηγός, Μαζλούμ Κομπάνι Αμπντί είπε ότι έχει υλοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας για την αποχώρηση των Συροκούρδων μαχητών.

Οι ΗΠΑ αναμένουν ότι η προσωρινή κατάπαυση του πυρός στη βορειοανατολική Συρία θα μεταβληθεί σε μόνιμη «μέχρι το τέλος του απογεύματος», ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Συρία: Σκοτώθηκαν τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες από Κούρδους πολιτοφύλακες!

έσσερις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν στη Συρία από την κουρδική πολιτοφυλακή των Μονάδων Προστασίας του Λαού, εναντίον της οποίας η Άγκυρα εξαπέλυσε μια στρατιωτική επιχείρηση αυτήν την εβδομάδα.

Ένας στρατιώτης έχασε τη ζωή του χθες και άλλος ένας σήμερα στις εχθροπραξίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη βορειοανατολική Συρία, έγινε γνωστό από το υπουργείο Άμυνας. Τουλάχιστον 3 άμαχοι νεκροί στην Συρία από την εισβολή!

Επιπλέον, δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σήμερα από οβίδες που έριξαν οι μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) εναντίον μιας τουρκικής στρατιωτικής βάσης κοντά στην Αζάζ, μια πόλη στη βορειοδυτική Συρία, η οποία δεν βρίσκεται στη ζώνη όπου εκτυλίσσεται η τουρκική επιχείρηση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Σύμφωνα με τη μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την Τετάρτη, που ξεκίνησε η τουρκική επιδρομή, 41 Κούρδοι μαχητές και 17 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τις τουρκικές δυνάμεις.

Γροθιά στο στομάχι: Άμαχο 6χρονο αγγελούδι νεκρό στην Συρία!

Η φωτογραφία ενός εξάχρονου παιδιού που σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα της τουρκικής εισβολής στη Σύρια, κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης!

Δυστυχώς φαίνεται ότι θα δούμε πολλές τέτοιες φρικτές εικόνες το επόμενο διάστημα. Το τουρκικό καθεστώς θα αξιοποιήσει με τον πιο αιματηρό τρόπο την ευκαιρία που τόσα χρόνια αναζητούσε.

Η “Πηγή Ειρήνης” όπως υποκριτικά ονόμασαν την επιχείρηση οι Τούρκοι, δεν είναι τίποτα άλλο από λουτρό αίματος για τους Κούρδους.

Δείτε με την ευκαιρία: Συρία: Τραυματίες και νεκροί, ανάμεσα τους και άμαχοι! 180 στόχοι επλήγησαν από την Τουρκία μέσα σε 24 ώρες!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share