Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη!

22 Οκτωβρίου 2019 19:27
Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ο βετεράνος ηθοποιός Τζον Κλαρκ πέθανε σε ηλικία 88 ετών έπειτα από επιπλοκές που αντιμετώπισε από πνευμονία. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο σταρ της σειράς "Μέρες Αγάπης" πέθανε στις 16 Οκτωβρίου στη Λαγκούνα Μπιτς. Το 2007 είχε υποστεί εγκεφαλικό και η υγεία του έφθινε εδώ και πολλά χρόνια.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε ότι πέθανε και γνωστός συνθέτης.

Ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Μίκεϊ Χόρτον στη σαπουνόπερα του NBC "Μέρες Αγάπης" όπου είχε συμμετοχή σε 3.500 επεισόδια επί 39 χρόνια. Στο πρώτο επεισόδιο που εμφανίστηκε ήταν και η πρεμιέρα της σειράς ενώ το τελευταίο στο οποίο συμμετείχε ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2004. Τιμήθηκε με ΕΜΜΥ για το σύνολο της προσφοράς του το 2004 ενώ το 1979 ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του σε καθημερινή δραματική σειρά.

Παράλληλα με τον κινηματογράφο και το θέατρο συμμετείχε σε γνωστές σειρές όπως "Dr. Quinn", "Medicine Woman", "Hart to Hart", "Death Valley Days", "Gunsmoke" και "The New Breed".

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Πάτι, τα παιδιά του Τζόσουα και Μελίντα και τα εγγόνια του Κάθριν Γκρέις, Νατάσα και Τζέικομπ, ζήτησαν να γίνουν δωρεές σε ίδρυμα στην Καλιφόρνια αντί για λουλούδια και στεφάνια.

Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Γιαουρτάς!

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι πρατηριούχοι του νομού Ηρακλείου εξαιτίας του θανάτου του βενζινοπώλη Γιώργο Γιαουρτά. Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης! (photo-video)

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το «αντίο» στον άτυχο άνδρα:

«Με ανακοίνωσή της ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών αναφέρει:

Με βαθιά οδύνη αποχαιρετάμε σήμερα τον άξιο συνάδελφο μας Γιαουρτά Γιώργο.

Τα λόγια φτωχά να περιγράψουν το ήθος και την σημαντική προσφορά του στο Σύνδεσμο Βενζινοπωλών Ηρακλείου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό του.

Θα ζει πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας».

Θλίψη: Πέθανε η Ανθή Τομαρά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο, κηδεύτηκε χθες η γνωστή Πατρινή ζωγράφος , Άνθη Τομαρά που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων. Πέθανε ο Νίκος Ιγνατιάδης!

Η Ανθή Τομαρά γεννήθηκε στην Πάτρα και σπούδασε ζωγραφική, χαρακτική και βιοτεχνία στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Είχε εργαστεί στο δευτεροβάθμιο εκπαιδευτικό σύστημα από το 1977, ενώ συνεργαζόταν με το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Πατρέων, την Κινηματογραφική Λέσχη και άλλους φορείς. Πέθανε η Ευαγγελία Παπαϊωάννου!

Είχε επίσης πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και την Πάτρα και είχε συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share