Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Νίκος Ιγνατιάδης!

Θλίψη!

22 Οκτωβρίου 2019 07:01
Πέθανε ο  Νίκος Ιγνατιάδης!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε ο συνθέτης, στιχουργός και πιανίστας Νίκος Ιγνατιάδης.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή ο διαχειριστής της σελίδας του Νίκου Ιγνατιάδη στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

Ο Νίκος Ιγνατιάδης ήταν μαέστρος, πιανίστας και συνθέτης.

Διέπρεψε στην ελληνική δισκογραφία τη δεκαετία του '80, γράφοντας και ενορχηστρώνοντας ορισμένα από σημαντικότερα ελληνικά τραγούδια για τους δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές, που παραμένουν αγαπημένα μέχρι σήμερα.

Σημαντικές συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως: η Νάνα Μούσχουρη, η Βίκυ Λέανδρος, ο Χούλιο Ιγγλέσιας, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ, είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε ο συνθέτης.

Πέθανε η Ευαγγελία Παπαϊωάννου!

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Παπαϊωάννου σε ηλικία 50 ετών.

Η εκλιπούσα άφησε πίσω τη μητέρα της Πελαγία Παπαϊωάννου, μία αδελφή και ανίψια.

Η κηδεία της τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2019 από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα!

Χαμός στο Βόλο: Άνδρας χτύπησε τον πεθερό του!

«Γης Μαδιάμ» τα έκανε στο σπίτι των πεθερικών του στον Βόλο ένας 35χρονος, ο οποίος φέρεται να ζήτησε να επικοινωνήσει με τον ανήλικο γιο του, αλλά δεν τον άφησαν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον πεθερό του. Τραγωδία στο Βόλο! Πέθανε η γυναίκα στην οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες βουλευτής! (Video)

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο δράστης πήγε στο σπίτι των πεθερών του, ενός 58χρονου και μιας 51χρονης, με σκοπό να δει το παιδί του. Όμως, εκείνοι δεν του το επέτρεψαν και βγήκε εκτός εαυτού, προξενώντας φθορές στο σπίτι. Όταν ο 58χρονος προσπάθησε να τον εμποδίσει, ο 35χρονος του επιτέθηκε και του προκάλεσε ελαφρά τραύματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απλές σωματικές βλάβες και φθορά ξένης ιδιοκτησίας με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share