Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Γλυφάδα: Αγνοείται 28χρονος που είχε πάει για μπάνιο!

Αγωνία!

21 Οκτωβρίου 2019 14:02
Συναγερμός στη Γλυφάδα: Αγνοείται 28χρονος που είχε πάει για μπάνιο!

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό Σώμα, που αναζητά από θαλάσσης και αέρος, έναν 28χρονο Ουκρανό που είχε πει ότι θα πήγαινε για μπάνιο στη Γλυφάδα και έκτοτε αγνοείται. Ισχυρή έκρηξη στην Γλυφάδα! (Video)

Ο 28χρονος είχε πει χθες στη μητέρα του ότι θα πάει για μπάνιο σε παραλία της Γλυφάδας, χωρίς να τις δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληροφορίες. Έκτοτε αγνοείται.

Η μητέρα του, χωρίς να γνωρίζει εάν ο γιος της πήγε όντως εκεί που της είχε πει, ειδοποίησε τις Αρχές για τον εντοπισμό του.

Από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν έρευνες πλοίο και αεροσκάφος του Λιμενικού.

Γλυφάδα: Ανατίναξαν ΑΤΜ αλλά έφυγαν άπραγοι!

Απόπειρα ληστείας έγινε σε τρία ΑΤΜ, που βρίσκονται σε πρόσοψη ενός σούπερ μάρκετ επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα.

Οι δράστες δοκίμασαν να ανατινάξουν τα τρία ΑΤΜ με δυναμίτη, όπως μετέδωσε ο OPEN, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους επίδοξους ληστές. Από την έκρηξη προκάλεσαν υλικές ζημιές στο σούπερ μάρκετ, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν τα τρία μηχανήματα.

Αυτό, γιατί και τα τρία ήταν θωρακισμένα, με αποτέλεσμα η απόπειρα ληστείας που διέπραξαν, να μην έχει αποτέλεσμα και να φεύγουν με άδεια χέρια από το σημείο. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Γλυφάδα: Kάρφωσαν αστυνομικό με στυλό επειδή πήγε να τους ελέγξει!

Αστυνομικός στη Γλυφάδα πήγε να ελέγξει πολεοδομικές παραβάσεις και βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από επίθεση'οπου του κάρφωσαν το στυλό στην παλάμη.

Μια απίστευτη υπόθεση διαδραματίστηκε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης στην καρδιά της Γλυφάδας. Δύο αστυνομικοί του τοπικού τμήματος πήραν σήμα να μεταβούν στην οδό Ερμού προκειμένου να διαπιστώσουν πολεοδομικές παραβάσεις σε πολυτελή κατοικία. Να σας θυμίσουμε το Σοκ στο Μεσολόγγι: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Οι ένστολοι μετέβησαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο καταγγέλλων για να τους υποδείξει και ο ένας από αυτούς ξεκίνησε να καταγράφει όλα όσα το υπεδείκνυε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ξαφνικά, ο άνδρας άρχισε να γίνεται νευρικός, να υψώνει τον τόνο της φωνής του και να πλησιάζει τον αστυνομικό. Όταν ο νεαρός του ζήτησε να κρατήσει απόσταση, τότε εκείνος έβγαλε από την τσέπη του ένα στυλό και το κάρφωσε στην παλάμη του νεαρού ενστόλου.

Ο αστυνομικός τραυματισμένος μετεφέρθη στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο ενώ ο δράστης λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ Γλυφάδας.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share