Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ! Νταντά βίασε 11χρονο και έκανε παιδί μαζί του! (Video)

«Ήταν ώριμος για την ηλικία του»

20 Οκτωβρίου 2019 20:07
Σοκ! Νταντά βίασε 11χρονο και έκανε παιδί μαζί του! (Video)

Μια νταντά βίασε ένα 11χρονο αγόρι, έκανε παιδί μαζί του και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 ετών. Κέρκυρα: 50χρονος πήγε να βιάσει 19χρονη!

«Την είδαν να βιάζει το αγόρι τουλάχιστον 15 φορές μέσα σε αρκετούς μήνες», αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Λίγο καιρό αργότερα γέννησε έναν γιο, ενώ ο πατέρας είναι τώρα 17 ετών και προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το πεντάχρονο παιδί του με τη βοήθεια της οικογένειάς του. Φρίκη στο Πήλιο: 46χρονος βίαζε τη γυναίκα του και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Η μητέρα του θύματος δήλωσε στους Tampa Bay Times: «Μιλάμε για ένα παιδί που ήταν 11. Δεν ήταν καν ένας έφηβος. Έντεκα. Εγώ την είχα σαν κόρη μου».

Όπως αποκάλυψε η μητέρα, πλέον ο 17χρονος πάει το 5χρονο παιδί του στο σχολείο και μετά πηγαίνει και ο ίδιος στο δικό του σχολείο.

Πλέον δεν βγαίνει με τους φίλους του όπως οι άλλοι έφηβοι, αλλά παίζει με το παιδί του τις ελεύθερες ώρες του ενώ ψάχνει μια κοπέλα μεγαλύτερη από εκείνον αφού, όπως αναφέρει η μητέρα του: «Ποια έφηβη θέλει έναν 17χρονο με ένα 5χρονο παιδί»;

Την νταντά την προσέλαβε η οικογένεια για τα προσέχει το παιδί, καθώς πριν δούλευε σε έναν συγγενή τους και είχε καλές συστάσεις. Τον Ιανουάριο του 2014 άρχισε να βιάζει τον 11χρονο και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους γέννησε ένα αγοράκι. Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας: Πατέρας βίαζε την κόρη του και παιδιά συγγενών του!

Η οικογένεια αρχικά θεώρησε πως έμεινε έγκυος από τον φίλο της, αλλά όταν ο μικρός τους αποκάλυψε την αλήθεια, έκαναν τεστ DNA και διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν εγγόνι τους.

Η Μαρίσα, 28 ετών, αρχικά είπε ψέματα πως το παιδί την είχε εξαναγκάσει και πως το σεξ ήταν συναινετικό. Όμως η αστυνομία είχε καταγράψει συνομιλίες της.

Έτσι παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον 11χρονο το 2014. Μάλιστα ανέφερε πως το παιδί ήταν αρκετά ώριμο για την ηλικία του και γι' αυτό έκανε σεξ μαζί του.

Η σεξουαλική σχέση διήρκησε συνολικά 3 χρόνια, μετά δηλαδή και την γέννηση του παιδιού.

Η Μαρίσα αρχικά κινδύνευε με ισόβια κάθειρξη, αλλά εφόσον παραδέχθηκε την πράξη της τελικά της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων.

Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Ένας 25χρονος άνδρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 17 μηνών. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Νew York Post, συνέβη τον περασμένο Μάιο, σε ένα ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στις Αρχές ότι άφησε την κόρη της στο δωμάτιο με έναν άνδρα της εμπιστοσύνη της, ωστόσο όταν εκείνη επέστρεψε είδε το παιδί τραυματισμένο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε από επιπλοκές, έπειτα από μεγάλο τραυματισμό στον κορμό.

Φρίκη: Πα-τέρας βίασε την 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της! (photos)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την κτηνωδία που διέπραξε ένας πα-τέρας στην ίδια του την κόρη, καθώς για δώρο γενεθλίων για τα 13α γενέθλιά της ήταν ο... βιασμός! Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Ο 32χρονος απολογήθηκε στις Αρχές λέγοντας πως δεν είχε χρήματα για να αγοράσει στην κόρη του δώρο και αποφάσισε να την βιάσει. Το άρρωστο σχέδιό του μάλιστα ήταν προμελετημένο, καθώς περίμενε να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι. Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κύπρο: «Συναινετική η ερωτική επαφή, αλλά...»

Για να μείνει μόνος του με το παιδί, ζήτησε από την σύντροφό του να φύγει ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα γενέθλια της μικρής. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Η σύζυγος έφυγε, ωστόσο όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έπιασε τον άντρα της να ασελγεί πάνω στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Εκείνος την απείλησε πως αν μιλούσε ή πήγαινε στην αστυνομία θα έκανε κακό και στις δυο.

Η γυναίκα φυσικά και δεν φοβήθηκε από τις απειλές και κατήγγειλε τον άντρα της, που όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην πόλη Chipaya στην Βολιβία, δικαιολογήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ήθελα να της κάνω ένα δικό μου δώρο». Σοκάρει η κατάθεση 11χρονης: «Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του»

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση ψυχιάτρων.

Φρίκη στην Ηλεία: 44χρονος βίασε την 14χρονη θετή του κόρη!

Φρίκη στην Ηλεία με έναν 44χρονο πατέρα να βιάζει την 14χρονη θετή του κόρη! Σοκ: 19χρονη βιάστηκε και δολοφονήθηκε από 37χρονο ο οποίος προσφέρθηκε να της αλλάξει τα λάστιχα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η 14χρονη έμεινε για λίγες ημέρες μόνη με τον 44χρονο σύζυγο της μητέρας της και εκείνος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αρχές το κορίτσι, βρήκε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις. Σοκ: 9χρονοι βίασαν ομαδικά 5χρονο!

Το 14χρονο κορίτσι ενημέρωσε τη μητέρα του που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα για τα όσα φέρεται να βίωσε και άμεσα ενημερώθηκαν στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του 44χρονου φερόμενου δράστη.

Το κορίτσι είναι υπό καθεστώς προστασίας έως ότου επιστρέψει η μητέρα της. Αναμένεται να διενεργηθεί και ιατροδικαστική εξέταση για την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share