Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καραμπόλα στον Κηφισό: Ένας τραυματίας!

Με καθυστερήσεις η κυκλοφορία!

19 Οκτωβρίου 2019 19:22
Καραμπόλα στον Κηφισό: Ένας τραυματίας!

Καραμπόλα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον Κηφισό, στο ύψος του Ρέντη στο ρεύμα προς Λαμία. Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην εθνικό οδό Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανίων λόγω καραμπόλας (photo)

Τρία οχήματα ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, τα οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με μικρές καθυστερήσεις, καθώς μέχρι στιγμής τα οχήματα δεν έχουν απομακρυνθεί από το σημείο.

Σφοδρή καραμπόλα στην Καλαμπάκα! (Photos)

Σφοδρή καραμπόλα σημειώθηκε στην Καλαμπάκα που είχε ως απολογισμό τρεις τραυματίες.Σοκαριστικό τροχαίο στο Ναύπλιο: Kαραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων!

Οι Γερμανοί τουρίστες επέβαιναν σε mini bus το οποίο κινούταν επί της ε.ο. Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους συνολικά τρία οχήματα. Εικάζεται ότι επιχείρησε να στρίψει ο πρώτος οδηγός, δίχως να γνωρίζει το δρόμο και καρφώθηκαν οι επόμενοι από πίσω.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Τροχαίας και οχήματα της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, τρεις εκ των οποίων μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με την κατάστασή τους να δείχνει σχετικά καλή.

Εθνική Οδός: Τροχαίο με εγκλωβισμένους - Ανάμεσα τους και ένα παιδί!

Στις 8:25 το πρωί σηνέβη ένα σοβαρό τροχαίο με εκτροπή επιβατικού αυτοκινήτου στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά την Αταλάντη.

Στο 143ο χλμ. της παραπάνω οδού εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ένα IX με τρεις επιβαίνοντες οι οποίοι και εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό.

Διερχόμενοι οδηγοί, βοήθησαν άμεσα στον απεγκλωβισμό τους, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που είχε προορισμό την Αθήνα, με τρίτο επιβάτη το 4χρονο εγγονάκι τους.

Ο μικρός βγήκε αγρατζούνιστος από το όχημα, ενώ οι παππούδες του αρχικά έδειχναν να έχουν χτυπήσει αρκετά σοβαρά.
Στο σημείο έφτασαν πολύ γρήγορα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Για το τροχαίο ατύχημα την προανάκριση ανέλαβε το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Τροχαίο στην παραλιακή: Σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό που μετέφερε σκάφος!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ρέντη: Καραμπόλα πέντε οχημάτων!

Λένορμαν: Kαραμπόλα μεταξύ 3 αυτοκινήτων!

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα τριών οχημάτων στην περιοχή της Πολίχνης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share