Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Πατριός βίαζε την 7χρονη κόρη της συντρόφου του επί 4 χρόνια!

Κτηνωδία!

19 Οκτωβρίου 2019 16:44
Φρίκη! Πατριός βίαζε την 7χρονη κόρη της συντρόφου του επί 4 χρόνια!

Την ποινή κάθειρξης 19 ετών που είχε επιβληθεί από το Εφετείο Κακουργημάτων σε πατριό, ο οποίος επί 4 χρόνια βίαζε την μόλις 7 ετών κόρη της συντρόφου του, ενώ ήρθε μαζί της τρεις φορές σε συνουσία, επικύρωσε ο Άρειος Πάγος. Συγκλονιστική μαρτυρία 18χρονης για απόπειρα βιασμού: «Άρχισα να ουρλιάζω και να...»! (Video)

Ο πατριός ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την αναίρεση της καταδικαστικής για εκείνον απόφασης, επικαλούμενος ότι δεν ελήφθη υπόψη από το δικαστήριο όλο το αποδεικτικό υλικό και ότι η απόφασή του δεν έχει την ειδική και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, που απαιτεί το Σύνταγμα. Το Ε΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ωστόσο απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς, όπως και την αίτηση αναίρεσης και του επιδίκασε τα δικαστικά έξοδα.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το 2007 οι γονείς της ανήλικης χώρισαν και αρχικά η ανήλικη έμενε με τον πατέρα της. Στο μεταξύ η μητέρα της βρήκε δουλειά σε καφετέρια και εργαζόταν από το απόγευμα έως τα μεσάνυκτα, ενώ παράλληλα σύναψε ερωτικό δεσμό με διαζευγμένο και πατέρα τριών ενηλίκων παιδιών. Έτσι, η μητέρα πήρε την επιμέλεια της μικρής και την είχε μαζί της στο σπίτι. Το διάστημα που εργαζόταν, η μικρή έμενε με τον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος την βοηθούσε στο διάβασμα και στις σχολικές εργασίες.

Σοκαριστική υπόθεση παιδοφιλίας: Πατέρας βίαζε την κόρη του και παιδιά συγγενών του!

Ένας πατέρας από το Καζακστάν συνελήφθη πριν από 15 μέρες στην Αττική με την κατηγορία ότι βίαζε την κόρη του αλλά και παιδιά του συγγενικού του περιβάλλοντος. Αδιανόητο: 68χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του με νοητική υστέρηση!

Ο άντρας συνελήφθη μετά από μία καταγγελία για ασέλγεια σε ανήλικη, η οποία καταγγελία οδήγησε στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι των απεχθών πράξεων για τις οποίες κατηγορείται, και που αφορούν ασέλγεια όχι μόνο στην ίδια του την κόρη αλλά και στα παιδιά των συγγενών του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Φρίκη! 25χρονος βίασε και σκότωσε κοριτσάκι 17 μηνών! (photo)

Ένας 25χρονος άνδρας από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 17 μηνών. Σάλος! Γνωστός παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο!

Το περιστατικό, σύμφωνα με την Νew York Post, συνέβη τον περασμένο Μάιο, σε ένα ξενοδοχείο.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε στις Αρχές ότι άφησε την κόρη της στο δωμάτιο με έναν άνδρα της εμπιστοσύνη της, ωστόσο όταν εκείνη επέστρεψε είδε το παιδί τραυματισμένο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δύο ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. Φρικιαστικό έγκλημα: Φοιτήτρια «έκανε κοκαΐνη με τον διάβολο» και σκότωσε την καλύτερή της φίλη!

Ο ιατροδικαστής έκρινε ότι το κορίτσι σκοτώθηκε από επιπλοκές, έπειτα από μεγάλο τραυματισμό στον κορμό.

Φρίκη: Πα-τέρας βίασε την 13χρονη κόρη του ανήμερα των γενεθλίων της! (photos)

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο ανθρώπινος νους την κτηνωδία που διέπραξε ένας πα-τέρας στην ίδια του την κόρη, καθώς για δώρο γενεθλίων για τα 13α γενέθλιά της ήταν ο... βιασμός! Φρίκη: 54χρονος βίασε 6χρονο στην Ομόνοια!

Ο 32χρονος απολογήθηκε στις Αρχές λέγοντας πως δεν είχε χρήματα για να αγοράσει στην κόρη του δώρο και αποφάσισε να την βιάσει. Το άρρωστο σχέδιό του μάλιστα ήταν προμελετημένο, καθώς περίμενε να φύγει η σύζυγός του από το σπίτι. Υπόθεση ομαδικού βιασμού στην Κύπρο: «Συναινετική η ερωτική επαφή, αλλά...»

Για να μείνει μόνος του με το παιδί, ζήτησε από την σύντροφό του να φύγει ώστε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τα γενέθλια της μικρής. Σύρος: Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από τον εργοδότη της!

Η σύζυγος έφυγε, ωστόσο όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα έπιασε τον άντρα της να ασελγεί πάνω στο παιδί, το οποίο ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια. Εκείνος την απείλησε πως αν μιλούσε ή πήγαινε στην αστυνομία θα έκανε κακό και στις δυο.

Η γυναίκα φυσικά και δεν φοβήθηκε από τις απειλές και κατήγγειλε τον άντρα της, που όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην πόλη Chipaya στην Βολιβία, δικαιολογήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ήθελα να της κάνω ένα δικό μου δώρο». Σοκάρει η κατάθεση 11χρονης: «Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του»

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση ψυχιάτρων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share