Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σοκαριστικό!

18 Οκτωβρίου 2019 12:22
Βίντεο-σοκ: Λιποθύμησε στην αποβάθρα του μετρό και έριξε γυναίκα στις ράγες!

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας λιποθυμά μπροστά στην αποβάθρα του Μετρό και κατά την πτώση του σπρώχνει μια γυναίκα στις ράγες, λίγο προτού φτάσει στο σημείο διερχόμενος συρμός. Άγριο ξύλο στο Μετρό του Λονδίνου! Πολίτες χτύπησαν ακτιβιστές! (Video)

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη σε σταθμό του Μετρό, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σταθμού, συγκλονίζουν: Ξαφνικά, κι ενώ η αποβάθρα ήταν ήδη γεμάτη από κόσμο, ένας άνδρας χάνει τις αισθήσεις του. Καθώς λιποθυμά, πέφτει με ορμή πάνω σε μια ανυποψίαστη γυναίκα που βρίσκεται στην άκρη της αποβάθρας, σπρώχνοντάς τη πάνω στις ράγες.

Οι στιγμές που ακολουθούν είναι απίστευτες: Οι παρευρισκόμενοι επιβάτες σπεύδουν στην άκρη της αποβάθρας, κάνοντας απεγνωσμένα σήματα στον οδηγό του συρμού που είναι έτοιμος να εισέλθει στο σταθμό, ώστε να σταματήσει το Μετρό προτού αυτό χτυπήσει τη γυναίκα.

Ο οδηγός του μετρό προλαβαίνει, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, να ακινητοποιήσει το συρμό λίγα μόλις εκατοστά μακριά από τη γυναίκα που βρίσκεται πάνω στις γραμμές.

Αμέσως μετά, κάποιοι από τους επιβάτες ορμούν στις γραμμές, σε μια προσπάθεια να οδηγήσουν τη γυναίκα με ασφάλεια μακριά από το σημείο.

Τραγωδία! Πατέρας πήδηξε στις γραμμές του μετρό μαζί με την 5χρονη κόρη του!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 45χρονος πατέρας, ο οποίος πήδηξε στις γραμμές του μετρό με την 5χρονη κόρη του. Παραλίγο τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ! Εκτροχιάστηκε συρμός του μετρό!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun – στον σταθμό Kingsbridge Road στην περιοχή Kingsbridge Heights του Μπρονξ.

Ο 45χρονος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, πήδηξε μπροστά σε ένα τρένο αποπειρώμενος να αυτοκτονήσει, κρατώντας μαζί του και την κόρη του. Κι ενώ ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο, ως εκ θαύματος, το παιδί έζησε!

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων σοκαρισμένων πολιτών οι οποίοι άρχισαν να ουρλιάζουν πανικόβλητοι.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών ενώ η σύζυγός του έμαθε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν στο σχολείο προκειμένου να πάρει μετά το μάθημα τα άλλα τους παιδιά.

Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου (photos)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι στην Φραγκφούρτη όταν ένας άνδρας έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις γραμμές του τρένου. Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι αυτόπτες μάρτυρες στο κεντρικό σταθμό της Φραγκφούρτης είδαν έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά σε ένα τρένο InterCity Express (ICE) που ταξιδεύει με 300 χλμ/ώρα.

Η μητέρα κατάφερε να σωθεί αλλά δυστυχώς ο γιός της χτυπήθηκε θανάσιμα από το τρένο. Αμέσως μετά συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας κοντά στο σταθμό. Ωστόσο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε λίγα λεπτά αργότερα ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του θύματος και του άνδρα που συνέλαβαν.

Επιπλέον αστυνομικοί δήλωσαν στην γερμανική εφημερίδα ΒILD: «ότι ο άνδρας προσπάθησε – ευτυχώς ανεπιτυχώς - να επιτεθεί και σε ένα τρίτο άτομο».

Μετά το περιστατικό, στον σταθμό επικράτησε πανικός και στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα καθώς και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Επίσης πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες λόγω του σοκ που υπέστησαν χρειάστηκαν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη μόλις μια εβδομάδα μετά από τον θάνατο ενός 34χρονου τον οποίο επίσης έσπρωξαν στις ράγες του τρένου στην σταθμό Voerde, κοντά στην πόλη Duisburg. Για το περιστατικό εκείνο συνελήφθη ως ύποπτος ένας άνδρας ηλικίας 28 ετών.

Φριχτός θάνατος: Γλίστρησε στην αποβάθρα του μετρό και τον «αποκεφάλισε» το τρένο!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άντρας στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν γλίστρησε στην αποβάθρα και το τρένο που ερχόταν τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ήταν μεθυσμένος και περπατούσε με έναν φίλο του, όταν παραπάτησε και έπεσε με το κεφάλι του ουσιαστικά να «εξέχει» στο κενό. Εκείνη την ώρα όμως ερχόταν ο συρμός με μεγάλη ταχύτητα και ουσιαστικά τον αποκεφάλισε, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος, δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα, ενώ το περιστατικό συνέβη στον σταθμό «Grand Ave.-Newtown» στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share