Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόπαλα, τσεκούρια, βέργες βρέθηκαν σε συνδέσμους Άρη και ΠΑΟΚ! (Photos)

Οπλοστάσιο!

18 Οκτωβρίου 2019 11:51
Ρόπαλα, τσεκούρια, βέργες βρέθηκαν σε συνδέσμους Άρη και ΠΑΟΚ! (Photos)

Προσήχθησαν 11 άτομα, συνελήφθη το ένα. Κατασχέθηκαν 49 ρόπαλα, βέργες, τσεκούρια, στειλιάρια
Αίσθηση προκαλούν τα αντικείμενα που εντόπισαν οι αστυνομικοί το βράδυ της Πέμπτης σε έφοδο που έκαναν σε δύο συνδέσμους οπαδών, ο ένας του Άρη και ο άλλος του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: «Έκπτωση» στο πρόστιμο για το ματς με τον Άρη μετά την έφεση!

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνονται τα ρόπαλα, τα τσεκούρια, τα στειλιάρια και τα βεγγαλικά που κατασχέθηκαν από τα κτήρια και των δύο συνδέσμων στην περιοχή του Χαριλάου και την περιοχή της Τούμπας.

Συνολικά κατασχέθηκαν και από τους δύο συνδέσμους:

- 16 σιδερένιες βέργες,
- 11 τσεκούρια,
- 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα),
- 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.),
- 32 βεγγαλικά – καπνογόνα,
- 1 στειλιάρι

Κατασχέθηκαν επίσης μια μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και καταγραφικό καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ και άλλα διακριτικά και των δύο ομάδων.

Ο ένας από τους δύο συνδέσμους δεν λειτουργούσε την ώρα που έγινε η αστυνομική επιχείρηση, ενώ συνολικά προσήχθησαν έντεκα άτομα με μόνο ένα να συλλαμβάνεται για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι ταυτόχρονοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!

Στόχος αγνώστων έγιναν σήμερα το βράδυ τα γραφεία του συνδέσμου φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Χανιών στην περιοχή της Νέας Κρήνης.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: Κανείς δεν ξεχνά! 20 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη! (photo)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα νεαρών που φορούσε μαύρα ρούχα και κράνη, επιτέθηκε με κροτίδες και πυρσούς, στον σύνδεσμο των «ασπρόμαυρων», ο οποίος ήταν ανοιχτός.

Κάποιοι από τους οπαδούς που βρίσκονταν στον σύνδεσμο βγήκαν έξω με σκοπό να απωθήσουν τους δράστες της επίθεσης. Ακολούθησε συμπλοκή και μάχες σώμα με σώμα.

Δεν αναφέρθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Δείτε το βίντεο που τράβηξε μάρτυρας λίγα λεπτά μετά την επίθεση:

«Πόλεμος» οπαδών στα Νότια Προάστια - Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχτηκε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Ηλιούπολη.

Στον σύνδεσμο των «πράσινων» οπαδών στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στην Ηλιούπολη μετέβη ομάδα ατόμων με μηχανές και πέταξαν μολότοφ και καπνογόνα προς τον σύνδεσμο.

Περισσότερα από 100 άτομα, που επέβαιναν σε 60 μοτοσικλέτες, επιτέθηκαν με λοστούς, ξύλα, φωτοβολίδες και βόμβες μολότοφ στο κτίριο, όπου βρίσκεται ο σύνδεσμος των οπαδών του τριφυλλιού.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο

ΠΑΟΚ: Κανείς δεν ξεχνά! 20 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη! (photo)

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη τότε που στις 4 Οκτωβρίου του 1999 η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στο πένθος. Super League: «Δώρο» στον Ολυμπιακό από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Κερδισμένοι της 5ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι»!

Έξι φίλοι του «δικέφαλου» έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη όταν επέστρεφαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το τουριστικό λεωφορείο που μετέφερε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στην προσπάθεια του να κάνει προσπέραση και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι. Από αυτή τη σύγκρουση συνολικά επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έξι φίλοι του «δικέφαλου» και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της τόνισε πως όσα χρόνια και αν περάσουν τα έξι «αετόπουλα» δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Πέρασαν 20 χρόνια. 20 χρόνια. Δεν πέρασε στιγμή, όμως, που να μην είστε δίπλα μας, να μην μας βλέπετε από εκεί ψηλά, να...

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on Thursday, October 3, 2019
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share