Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος πολιτικός!

Τραγική απώλεια!

17 Οκτωβρίου 2019 13:19
Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος πολιτικός!

Πέθανε σήμερα τα ξημερώματα ο βουλευτής των Δημοκρατικών Ελάιζα Κάμινγκς, ο οποίος τον τελευταίο καιρό διαδραμάτιζε σημαντικό ρόλο στην έρευνα για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαίωσε το γραφείο του στο Twitter.

Ο 68χρονος Κάμινγκς πέθανε σήμερα τα ξημερώματα έπειτα από «επιπλοκές που αφορούσαν μακροχρόνια ασθένεια» από την οποία υπέφερε, επεσήμανε το γραφείο του, προσθέτοντας ότι θα δώσει αργότερα σήμερα στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Προειδοποίηση από Ρώσο πρέσβη: Ο Tραμπ θα εγκαταλείψει τους Έλληνες!

Ο βουλευτής, που ήταν επικεφαλής της επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για μια «ιατρική επέμβαση» τον προηγούμενο μήνα. Τότε είχε δηλώσει τότε ότι αναμένει «να επιστρέψω στο γραφείο σε περίπου μία εβδομάδα».

Πέθανε στο νοσοκομείο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης στις 02:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ανακοίνωσε το γραφείο του, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Ο Κάμινγκς ήταν ένας δεινός ρήτορας που υπερασπιζόταν με πάθος τα δικαιώματα των πιο φτωχών κοινοτήτων στην περιφέρειά του, τη Βαλτιμόρη στη πολιτεία Μέριλαντ.

Ως επικεφαλής της επιτροπής Εποπτείας επέβλεψε πολλές έρευνες σε βάρος της κυβέρνησης Τραμπ.

Οι έρευνες αυτές είχαν προκαλέσει την οργή του Ρεπουμπλικάνου προέδρου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τη Βαλτιμόρη τον Ιούλιο «ένα αηδιαστικό μέρος που έχει κατακλυστεί από αρουραίους» και «μια περιοχή πολύ επικίνδυνη και βρώμικη», όπου «κανένα ανθρώπινο ον δεν θα ήθελε να ζήσει εκεί».

Θλίψη: Πέθανε γνωστή ηθοποιός!

Η ηθοποιός της επιτυχημένης βρετανικής σειράς Emmerdale, Λέα Μπράκνελ, πέθανε σε ηλικία 55 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, που έδινε επί τρία χρόνια. Θρήνος: Πέθανε διάσημος μουσικός! (photos)

Η γνωστή ηθοποιός πάλεψε γενναία μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα πέθανε τον Σεπτέμβριο και σήμερα ανακοινώθηκε από τον μανατζέρ της.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Με μεγάλη της λύπη, η οικογένεια της Λέα επιβεβαιώνει πως πέθανε τον Σεπτέμβριο, τρία χρόνια μετά την διάγνωσή της στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου του πνεύμονα. Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την υποστήριξη και την γενναιοδωρία που συνέβαλαν στην επέκταση και την ποιότητα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Η Λέα συνέχισε να αγκαλιάζει την ζωή και αντιμετώπισε την ασθένειά της με θετική διάθεση. Πολλές πτυχές του ταξιδιού της μπορούν να βρεθούν στο blog της”.

Η 55χρονη ηθοποιός, υποδύθηκε την Zoe Tate στην σαπουνόπερα για 16 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έφυγε από την ζωή η Σωτηρία Παπαδημητρίου

Πέθανε η Πολυξένη Καραζήση!

Πέθανε ο Στέλιος Κολοκασίδης!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share