Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φωτιά ξέσπασε στην Αμυγδαλέζα!

Τι συνέβη;

17 Οκτωβρίου 2019 12:54
Φωτιά ξέσπασε στην Αμυγδαλέζα!

Φωτιά ξέσπασε στην Αμυγδαλέζα στο κέντρο μεταναστών! Η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης σε δύο κοντέινερ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς είναι ακόμη άγνωστα, ενώ στην περιοχή επιχειρούν 10 πυροσβέστες και πέντε οχήματα.

Σήμανε συναγερμός από την φωτιά! Φρίκη! Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της βάζοντάς του φωτιά ενώ κοιμόταν! (Video)

Σάμος: Στον εισαγγελέα βρέθηκαν 13 μετανάστες για τα επεισόδια στο Κ.Υ.Τ.! (Video)

Στον εισαγγελέα βρέθηκαν 13 μετανάστες για τα επεισόδια που ξέσπασαν στο Κ.Υ.Τ. της Σάμου!

Δύο από τους οποίους κατηγορούνται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, όπως και ένας 15χρονος αλλοδαπός που έχει ταυτοποιηθεί αλλά δεν συνελήφθη!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι δυο αλλοδαποί περιλαμβάνονται σε μια ομάδα επτά ατόμων ηλικίας από 15 ως 34 χρόνων οι οποίοι κατηγορούνται επίσης για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια. Άλλοι τέσσερις μετανάστες κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης και ένας ακόμη για εμπρησμό.

Εκτός από τον 15χρονο που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αναζητείται και ένας 19χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό. Οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για να ταυτοποιηθούν όλοι όσοι πήραν μέρος στα τραγικά περιστατικά στην πόλη της Σάμου και στο Κ.Υ.Τ..

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σάμος: Εικόνες καταστροφής μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών! (Video)

Εικόνες καταστροφής μετά την ένταση και τα επεισόδια μεταξύ Σύρων και Αφγανών στην Σάμο! Μεγάλο μέρος του καταυλισμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Σάμου κάηκε το βράδυ της Δευτέρας από φωτιά που ξεκίνησε μετά από άγριες συμπλοκές Σύρων-Αφγανών.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν: δεκαπέντε σκηνές τύπου Λουξεμβούργου των 15 ατόμων έκαστη, εννέα σκηνές τύπου life shelter ολοσχερώς και δύο μερικώς, ένας οικίσκος WC και ένας οικίσκος μερικώς, δύο μικρά κτίσματα- αποθήκες (ισόγειες πέτρινες με κεραμοσκεπή) με τα υλικά που υπήρχαν εντός αυτών καθώς και όλα τα είδη ρουχισμού και είδη κλινοστρωμνής που υπήρχαν εντός των σκηνών.

Επισημαίνεται ότι στα ανωτέρω καιόμενα καταλύματα υπήρχε ανεξακρίβωτος αριθμός φιαλών υγραερίου (γκαζάκια) και φιάλες των πέντε και δέκα kgr οι οποίες πολλές από αυτές απομακρύνθηκαν από τις φλεγόμενες εστίες.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σάμος: Συνελήφθησαν για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών!

Στην σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν οι άνδρες της Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου της Σάμου.

Δείτε επίσης: Σάμος: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στην παραλία Κοκκάρι!

Ο αλλοδαπός μόλις αποβιβάστηκε στο Καρλόβασι, πιάστηκε να έχει πάνω του λαθραία τσιγάρα, αλλά στην πορεία οι Αρχές ανακάλυψαν πως μαζί με άλλους τρεις, διακινούσαν και ναρκωτικά. Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πάνω του 190 λαθραία πακέτα τσιγάρων και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 514 γραμμαρίων.

Αφού έγινε έρευνα στο σπίτι του, στο Βαθύ, όπου συγκατοικεί με άλλους τρεις αλλοδαπούς, ανακαλύφθηκε πως υπήρχαν μικροποσότητες κάνναβης και το ποσό των 550 ευρώ. Συνελήφθησαν, όπως και άλλοι δύο σε αυτοσχέδια καταλύματα κοντά στο Κέντρο Υποδοχής της Σάμου, καθώς είχαν κι αυτοί ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με τρία χάπια, καθώς και 90 σακουλάκια με υπολείμματα χασίς!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share