Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Το αγοράκι δεν πέθανε από πνιγμό": Σοκάρουν οι εξελίξεις από την τραγωδία σε παιδικό σταθμό!

Ανατροπή δεδομένων!

17 Οκτωβρίου 2019 11:14

Οι αεροφόρες οδοί και ο φάρυγγας ήταν ανοικτές, απεφάνθη το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν να πάρουν το μόλις 2,5 ετών αγοράκι από τον παιδικό σταθμό για να το μεταφέρουν στο Παίδων.

Εξελίξεις στην υπόθεση με το δυόμισι ετών αγοράκι που έχασε τη ζωή του στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του παιδικού σταθμού, η νηπιαγωγός που επιτηρούσε το παιδάκι είναι έμπειρη και υποστηρίζει ότι, ενώ εκείνο βρισκόταν στο τραπέζι, διπλώθηκε στα δύο και έχασε τις αισθήσεις του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Συναγερμός στη Φλώρινα: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο!

Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχαν εγκεφαλικές αλλοιώσεις και ισχαιμικά προβλήματα. Έμεινε στην εντατική από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου. Οι νευροχειρουργοί το υπέβαλλαν σε φαρμακευτική αγωγή και του έκαναν και αποσυμπιεστικές κρανιοεκτομές άμφω, ωστόσο, το εγκεφαλικό οίδημα δεν υποχώρησε.

Οι αεροφόρες οδοί και ο φάρυγγας ήταν ανοικτές, απεφάνθη το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έσπευσαν να πάρουν το μόλις 2,5 ετών αγοράκι από τον παιδικό σταθμό για να το μεταφέρουν στο Παίδων, κάτι που σημαίνει ότι το παιδάκι δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.

Είδηση σοκ: Πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του και... πέθανε!

Ανείπωτη τραγωδία για οικογένεια στην Αμαλιάδα, καθώς μέσα σε 24 ώρες έφυγαν από τη ζωή ο πατέρας και ο γιος και μάλιστα ο δεύτερος στην διαδρομή προς την Αμαλιάδα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και να του πει το στερνό αντίο… Και αυτό λίγες ώρες μετά την τραγωδία με το νεκρό βρέφος!

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια, με το θρήνο να μην έχει τέλος. Πραγματικά ασύλληπτο να ξεκινά ο γιος το ταξίδι του για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του και να χάνει και ο ίδιος τη ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη…

Ταξίδευαν για το κατευόδιο του πατέρα

Το δράμα της οικογένειας ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν έφυγε από τη ζωή ο 80χρονος πατέρας. Το ‘φευγιό’ του ήταν αναπόφευκτο αφού τους τελευταίους μήνες έδινα τη δική του μάχη με την επάρατη νόσο για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα παιδιά του με πόνο ψυχής προγραμμάτισαν την κηδεία του για σήμερα, ειδοποιώντας παράλληλα και τα αδέλφια που δεν βρίσκονταν στην Αμαλιάδα.

Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας: «Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι!»

Θλίψη έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα το τραγικό περιστατικό με την 8χρονη Αλεξία στη Θήβα, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα. Και να σας θυμίσουμε την σφαίρα που έιχε βρεθεί στο σχολείο της μικρής...

Η μικρή βρίσκεται, πλέον, εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όμως τόσο εκείνη, όσο και η οικογένειά της, έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν.

Περίπου 2,5 μήνες μετά το περιστατικό, η μικρή Αλεξία δεν μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μαζί Σου», η 8χρονη Αλεξία κινεί τα χέρια και τα πόδια του ασυναίσθητα, αλλά παραμένει καθηλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου και χρειάζεται ειδική θεραπεία.

Η μητέρα της, Νικολέττα μίλησε για πρώτη φορά μετά τον εφιάλτη που έζησε και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα, αλλά και πώς είναι σήμερα η κατάσταση της υγείας της κόρης της.

«Είχαμε ένα παιδί τέλειο. Ξαφνικά έχω ένα παιδί που είναι φυτό στο κρεβάτι, δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα»δήλωσε η Νικολέτα. Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, την ημέρα εκείνη του περασμένου Πάσχα, είπε πως «ήμασταν όλοι στην αυλή. Εμείς με παρέα και τα παιδιά έπαιζαν με ένα άλλο ξαδερφάκι τους. Εγώ πηγαινοερχόμουν. Τους πήγα νερό και με το που γυρίζω στην παρέα μας ακούω την μεγάλη μου κόρη να φωνάζει και να κλαίει. Τρελάθηκε. Γυρίζω, κοιτάω προς τα εκεί και βλέπω τη μικρή να πέφτει. Την πήρα αγκαλιά, ούτε εγώ ξέρω πώς τη σήκωσα, ο σύζυγός μου έφερε το νοσοκομείο και φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ο γιατρός μας είχε πει στην αρχή ότι μπορεί να μην επιζήσει και ότι είναι γενικά δύσκολα η κατάστασή της».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share