Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό! Μεθυσμένος οδηγός «σαρώνει» εστιατόριο γεμάτο πελάτες! (Video)

Σοκαριστικό!

17 Οκτωβρίου 2019 08:00
Τρομακτικό! Μεθυσμένος οδηγός «σαρώνει» εστιατόριο γεμάτο πελάτες! (Video)

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε εστιατόριο στην πόλη Μαρακές, στο Μαρόκο, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός κυριολεκτικά σάρωσε τους πελάτες του καταστήματος. Τραγωδία: Νεκρός πατέρας 3 παιδιών- Τον εγκατέλειψε οδηγός φορτηγού! (Video)

Στο βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας φαίνεται το γκρι χρώματος Χιουντάι να καρφώνεται αφρενάριστο μέσα στο εστιατόριο στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν αρκετοί πελάτες. Μεθυσμένος οδηγός πέφτει στο αυτοκίνητο της οικογένειας της νύφης, μετά η Αστυνομία βλέπει το τρακάρισμα και κάνει μια φρικτή ανακάλυψη!

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ο απολογισμός κάνει λόγο μόνο για εννέα τραυματίες και κανέναν νεκρό. Οι πέντε εξ αυτών έχουν ήδη πάρει εξιτήριο ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις παραμένουν για νοσηλεία αλλά σε σταθερή κατάσταση.

Όσο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αναζητείται καθώς μετά την «εισβολή» στο εστιατόριο διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σοκ στην Χίο: Οδηγός χτύπησε νεαρό με πατίνι και τον εγκατέλειψε!

Σοκ έχει προκληθεί στην Χίο με την είδηση ότι ασυνείδητος οδηγός χτύπησε νεαρό με πατίνι και έφυγε!

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Χίου – Καρφά, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το πατίνι με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά μαζί του! Δείτε ακόμα: Πέθανε ο Αχιλλέας Μπιστιόλης!

Ο 23χρονος που επέβαινε στο δίκυκλο έπεσε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Ωστόσο, ο υπαίτιος οδηγός τον εγκατέλειψε αβοήθητο και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα, παρ’ όλο που οι αυτόπτες μάρτυρες του φώναζαν να σταματήσει!

Ωστόσο, η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου, αφού στον τόπο του ατυχήματος βρέθηκαν τμήματα από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το έχουν καταγράψει οι κάμερες των γύρω καταστημάτων. Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Χίου, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά, και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τραγωδία! Οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας!

Οδηγός βρέθηκε απανθρακωμένος τα ξημερώματα της Δευτέρας, μέσα σε αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας. Σοκ! Ελαστικό «βόμβα» σκάει στο πρόσωπο του οδηγού! (Video)

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για φωτιά σε αυτοκίνητο στην οδό Στρατηγού Δαγκλή και στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες. Αφού έσβησαν την πυρκαγιά, διαπίστωσαν πως μέσα στο όχημα υπήρχε ένας οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του, καθώς δεν κατάφερε να βγει, όπως φαίνεται, έξω από αυτό έγκαιρα.

Οι αρμόδιες Αρχές πλέον ξεκινούν έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια της πυρκαγιάς, αλλά και τα αίτια του θανάτου του οδηγού. Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Θα εξετάσουν αναλυτικά τα στοιχεία της πυρκαγιάς και με όσα στοιχεία βρουν θα δουν αν πρόκειται για δυστύχημα, αυτοκτονία ή για πράξη εγκλήματος.

Τραγωδία στην Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε οδηγός μηχανής σε τροχαίο! (photos)

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό, στο ύψος της Σταλίδας στην Κρήτη. Τροχαίο στην Κορίνθου – Πατρών: Συγκρούστηκαν βαν με φορτηγό! (photo-video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με ενοικιαζόμενο όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή είχε κατεύθυνση προς τη Χερσόνησο, ενώ το αυτοκίνητο προς τα Μάλια.

Οι εικόνες από το δίκυκλο σοκάρουν, ενώ με δεδομένα τα συντριπτικά τραύματα του 50χρονου δικυκλιστή, οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ όπου διεκομίσθη δεν είχαν επιλογή παρά να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Φρικτό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε οδηγός μοτοσυκλέτας τα ξημερώματα!

Ένας νέος άνδρας, οδηγός μοτοσικλέτας, πέθανε στην άσφαλτο, στις 03:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Ζαγκλιβερίου στη Θεσσαλονίκη. Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μηχανή ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Λητής.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share