Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

Συναγερμός!

16 Οκτωβρίου 2019 21:56
Σοκ! Δύο αδέρφια πυροβόλησαν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του! (Video)

Δύο αδέλφια κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν έναν πατέρα μπροστά στα 4 παιδιά του σε έναν άγριο καυγά σε δρόμο του Μιζούρι των ΗΠΑ. Νέο μακελειό: 15 νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών!

Όπως αναφέρει η New York Post, ο 27χρονος Νίκολας Μαρίνο κατηγορείται για επίθεση πρώτου βαθμού και ένοπλη εγκληματική ενέργεια. Ο 24χρονος αδελφός του Τζόσεφ κατηγορείται για παράνομη χρήση όπλου.

Ο Joseph οδηγούσε στην επαρχία St. Louis τη Δευτέρα με συνοδηγό τον αδελφό του όταν ενεπλάκησαν σε μία οργισμένη διένεξη στον δρόμο με έναν άλλον άνδρα, ονόματι Σκοτ Τόμας.

Είδαν τον 46χρονος Τόμας να σταματά και να κάνει στην άκρη το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια να σημειώνει την πινακίδα του οχήματός τους, προτρέποντάς τους να σταματήσουν. Ο Τζόσεφ φέρεται να σημάδεψε με όπλο τον Thomas ενώ ο Νίκολας φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο και να πυροβόλησε 3 φορές εναντίον του, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και τα πλευρά.

Ο Τόμαςψμεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούσαν τη ζωή του. Ο άνδρας ήταν μαζί με τα παιδιά του, ηλικίας 11, 9, 6 και 3 ετών, τα οποία επέβαιναν στο αυτοκίνητο και δεν τραυματίστηκαν.

Τα δύο αδέλφια που πραγματοποίησαν την επίθεση σταμάτησαν αστυνομικοί, όταν λίγο μετά το περιστατικό χρησιμοποίησαν τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης για να αποφύγουν την κίνηση.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Νίκολας παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τονΤόμας.

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα! 2 νεκροί και 8 τραυματίες!

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη οκτώ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκε σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ. Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Τουλάχιστον δύο νεκροί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Συναγερμός στην Ολλανδία: Πυροβολισμοί αναστάτωσαν την περιοχή!

Πολλοί άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην πόλη της Ολλανδίας Ντόρντρεχτ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρότερνταμ. Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: Το βασανιστήριο που βιώνει πέντε μήνες μετά το περιστατικό με την αδέσποτη σφαίρα!

Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την Αστυνομία. Το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη μέσα σε ένα σπίτι.

Στο σημείο έχουν επισπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα και ελικόπτερα της Αστυνομίας και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα ύστερα από πυροβολισμούς σε παραλία!

Μια τραγωδία συνέβη στην Σουηδία όταν μια γυναίκα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς σε παραλία! Ακόμη δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και ένα παιδί ωστόσο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για την κατάστασή της υγείας τους.

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως υπέκυψε στα τραύματά της, αναφέρει η ιστοσελίδα «The Local». Σοκ: Άγνωστος άρχισε να πυροβολεί λεωφορείο! (Video)

«Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα και χρησιμοποιούμε όλες τις πηγές μας για να το ερευνήσουμε και στέλνουμε αστυνομικούς ώστε να μιλήσουν με αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, οι οποίοι μπορεί να επηρεάστηκαν από αυτό που συνέβη», σημείωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.

Η ίδια αξιωματούχος τόνισε πως το σημείο έχει αποκλειστεί και γίνονται έρευνες, ενώ αναμένεται να σταλούν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε οκτώ με δέκα φορές από ένα κοντινό κτήριο, ενώ, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ένας, «ακούστηκε λες και χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά όπλα».

Άλλος μάρτυρας σημείωσε πως η γυναίκα κρατούσε το παιδί όταν δέχθηκε τη σφαίρα

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share