Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Για γέλια και για κλάματα: Νεκρός "αναστήθηκε" στην κηδεία του και ήθελε να βγει έξω από τον τάφο!

Ό,τι πιο τρελό ακούσαμε σήμερα!

15 Οκτωβρίου 2019 08:05
Για γέλια και για κλάματα: Νεκρός

Νεκρός "αναστήθηκε" και ήθελε να βγει έξω από τον τάφο!

Ο τρόμος έγινε υστερικό γέλιο όταν ακούστηκε η φωνή του μακαρίτη μέσα από το φέρετρο. Το περιστατικό συνέβη σε κηδεία σε πόλη της Ιρλανδίας.

Γνωστός πλακατζής ο μακαρίτης, βετεράνος των ιρλανδικών δυνάμεων Ενόπλων Δυνάμεων, Σέι Μπράντλεϊ, ήθελε να φύγει με έναν τρόπο που θα έμενε αξέχαστος και έτσι έγινε.

Ενώ το φέρετρο βρίσκεται στον τάφο ακούγεται η φωνή του. Φέρεται να χτυπά το ξύλινο φέρετρο και να ζητεί να τον βγάλουν έξω γιατί είναι πολύ σκοτεινά εκεί μέσα. Στην αρχή κάποιοι τρόμαξαν αλλά γρήγορα όλοι ξέσπασαν σε υστερικά γέλια.

Όπως έγινε γνωστό ο Σέι είχε αφήσει ηχογραφημένο μήνυμα που έπαιξε τη στιγμή του "ύστατου χαίρε".

Φρίκη: Βρέθηκε νεογέννητο μωρό μέσα σε τάφο!

Μία συγκλονιστική διάσωση πραγματοποίησε κάτοικος χωριού στην Ινδία, όταν έσωσε ένα νεογέννητο μωρό που βρέθηκε ζωντανό μέσα σε τάφο! Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Ο άνδρας είχε πάει σε νεκροταφείο της πολιτείας Ούταρ Πραντές, για να θάψει τη δική του κόρη, η οποία είχε πεθάνει λίγα λεπτά πριν, κατά τη γέννα. Ωστόσο, όταν η οικογένεια ετοιμαζόταν για την ταφή του παιδιού της, σκάβοντας εντόπιστηκε ένα άλλο κοριτσάκι, ζωντανό, μέσα σε δοχείο.Μάνα έκοψε το λαιμό της κόρης της από ζήλια... επειδή νόμιζε πως ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο από την ίδια!

Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της.

«Καθώς έσκαβαν έναν τάφο για εκείνη (σ.σ. το νεκρό κοριτσάκι της οικογένειας), σε βάθος περίπου 90 εκατοστών, το φτυάρι χτύπησε ένα πήλινο δοχείο. Το έβγαλαν έξω και μέσα είδαν ζωντανό το νεογέννητο» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Το μωρό παρέλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Αναζητούμε τους γονείς, καθώς υποπτευόμαστε πως αυτό έγινε με τη συγκατάθεσή τους».

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε! 4 μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Η Κέιτ και ο Τζός Μπάτλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι από το Nashville πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί του νοσοκομείου είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του.

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντιουι – αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν. Αδιανόητο: Νοσοκομείο ζητάει από τους γονείς 112.000 ευρώ για να πάρουν πίσω την κόρη τους!

Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντιουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κέιτ και ο Τζός το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.

Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ.

Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Brax, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπραξ. Παρόλο που τους λείπει ο Ντιούι και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share