Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Πνίγηκε αγοράκι 2,5 ετών σε παιδικό σταθμό!

Ήταν γιος αστυνομικού!

14 Οκτωβρίου 2019 16:10
Τραγωδία: Πνίγηκε αγοράκι 2,5 ετών σε παιδικό σταθμό!

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη σε έναν Αστυνομικό που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Ελευθέριος Βενιζέλος έχασε τον μόλις 2,5 ετών γιο του από πνιγμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής το αγοράκι πνίγηκε από μια τροφή που έφαγε κι ενώ βρισκόταν στον παιδικό σταθμό. Πέθανε η Σοφία Κοκοσαλάκη!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το Δυόμιση (2,5) χρονών γιό του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…»

Χαμός στον Πύργο! Άνδρας κόντεψε να πνίξει νοσηλεύτρια!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο νοσοκομείο του Πύργου, με έναν ηλικιωμένο άνδρα να πιάνει από το λαιμό μια νοσηλεύτρια και να κοντεύει να την πνίξει! Πρώτες καταλήψεις για τη νέα σχολική χρονιά στον Πύργο!

Πιο συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος, που είχε την γυναίκα του στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, ζήτησε να βγάλουν οι νοσηλευτές από το χέρι της την πεταλούδα που της είχαν βάλει και να υπογραφεί το εξιτήριο για να φύγουν από το νοσοκομείο.

Αφού είχε περάσει κάποια ώρα που δεν έγινε αυτό, ο συνοδός πήγε στο προσωπικό και τους ζήτησε να κάνουν πιο γρήγορα.

Μάλιστα άρχισε να φωνάζει έντονα προς το προσωπικό λέγοντας «κάθεστε και μιλάτε στα τηλέφωνα και δεν μας εξυπηρετείτε».

Τότε μια από τις δυο νοσηλεύτριες που ήταν στη παθολογική κλινική σταμάτησε τη δουλειά της και πήγε να ετοιμάσει τη γυναίκα για να φύγει (είχε βγει εν τω μεταξύ και το εξιτήριο), ενώ ο συνοδός απευθυνόμενος στην άλλη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα μιλούσε με τον παθολόγο στο τηλέφωνο, της ζήτησε να του πει το όνομα της για να κάνει καταγγελία.

Στην συνέχεια λογομάχησαν και ο συνοδός της επιτέθηκε και την έπιασε από το λαιμό.

Στο περιστατικό επενέβη ο υπεύθυνος ασφαλείας.

Η νοσηλεύτρια είχε σημάδια πάνω της και αρκετές αμυχές, ενώ ήταν για αρκετή ώρα ήταν σοκαρισμένη από την επίθεση που δέχθηκε.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου ερευνά την υπόθεση, ενώ ήδη έχει ενημερωθεί ο νομικός σύμβουλος του νοσοκομείου για να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Φρίκη στον Πύργο: Aυτοκτόνησε και τον βρήκαν οι κόρες του!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Πύργου. Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή. Ενώ άλλο ένα τραγικό γεγονός είχε συμβεί πριν από λίγες ημέρες όταν ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Tοννεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.

Ο 76χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις πέντε το απόγευμα ενημερώνοντας τις κόρες του πως θα μεταβεί στο χωράφι του στο Κολίρι να ποτίσει τα δέντρα του.

Οι ώρες πέρασαν και μόλις σκοτείνιασε, αφού δεν είχε επιστρέψει, οι κόρες του τον αναζήτησαν προς το κτήμα. Όταν έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Ο πατέρας τους ήταν νεκρός, έχοντας απαγχονιστεί από δέντρο στο χωράφι.

Οι δύο γυναίκες προσπαθώντας να συνέλθουν από το αρχικό σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες, καθώς οι δύο του κόρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας.

Σοκ στον Πύργο: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός!

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στον παραλιακό οικισμό της Σπιάντζας βρέθηκε ένας άντρας ηλικίας περίπου 55-60 ετών. Να σας υπενθυμίσουμε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Ηλεία όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας 62χρονος μέσα στο σπίτι του!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός του τον αναζήτησε καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες ημέρες.

Τον εντόπισε σε προχωρημένη σήψη και εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε λίγα 24ωρα πριν.

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας μαζί με τους συγγενείς του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share