Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε παιδόφιλος!

Συναγερμός!

14 Οκτωβρίου 2019 14:48
Νεκρός στο κελί του βρέθηκε παιδόφιλος!

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε, ο Βρετανός παιδόφιλος Ρίτσαρντ Χακλ που κακοποίησε εκατοντάδες παιδιά στη νοτιοανατολική Ασία και χρησιμοποιούσε το dark web για να χρηματοδοτεί τις αποτρόπαιες «δραστηριότητές» του. Τραγωδία στο Λεωνίδιο: Νεκρός 29χρονος! «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε δέντρο!

Ο «χειρότερος», όπως έχει χαρακτηριστεί, Βρετανός παιδόφιλος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 23 φορές ισόβια, βρέθηκε μαχαιρωμένος με ένα αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο μέσα στο κελί του σε μία φυλακή όπου στεγάζει πολλούς από τους πιο διαβόητους και βίαιους κακοποιούς της Βρετανίας.

Ένας συγκρατούμενός του είναι ύποπτος για τη δολοφονία του 30χρονου παιδόφιλου και κρατείται στην απομόνωση μέχρι να ξεκινήσει η έρευνα της αστυνομίας.

Ποιος ήταν ο διαβόητος παιδόφιλος

Ο 30χρονος Ρίτσαρντ είχε βάλει στο στόχαστρό του μια φτωχή χριστιανική κοινότητα στη Μαλαισία όπου εμφανιζόταν ως φωτογράφος και δάσκαλος αγγλικών για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών των μετέπειτα θυμάτων του.

Δεν δίσταζε μάλιστα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που κακοποιούσε μικρά παιδιά- με το μικρότερο θύμα του να είναι ένα μωρό που φορούσε ακόμα πάνα. Τραγωδία: Νεκρός άντρας ύστερα από πτώση σε γκρεμό!

Ο Ρίτσαρντ καυχιόταν για τα «επιτεύγματά» του σε blogs και είχε γράψει και ένα αρρωστημένο εγχειρίδιο (!) 60 σελίδων με τίτλο «Pedophiles & Poverty: Child Lover Guide» (Παιδόφιλοι και φτώχεια: Οδηγός για εραστές παιδιών).

Ο ίδιος είχει ομολογήσει την ενοχή του για 71 κατηγορίες, μεταξύ αυτών για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλικές περιπτύξεις με παιδιά. Η απαγγελία των κατηγοριών είχε διάρκεια σχεδόν μία ώρα και η υπόθεσή του πιστεύεται πως ήταν η χειρότερη του είδους.

Στην επιστολή του προς το δικαστήριο στις 23 Μαΐου, ο ίδιος περιέγραφε τον εαυτό του με «χαμηλή αυτοεκτίμηση και έλλειψη εμπιστοσύνης με τις γυναίκες», αν και είχε πει ότι δεν είχε «καμία δικαιολογία».

Ο Huckle συνελήφθη από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Gatwick τα Χριστούγεννα του 2014.

Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός κρατούμενος!

Σοκ στις φυλακές Κορυδαλλού! Νεκρός κρατούμενος! Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται «υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε σήμερα στις 11:40, ότι ο αποθανών δεν αισθανόταν καλά. Αμέσως διεκομίσθη στο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Είδηση σοκ: Νεκρός Έλληνας τραγουδιστής!

«Στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού, διαπιστώθηκε σήμερα, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, θάνατος κρατουμένου αλλοδαπής καταγωγής", αναφέρεται σε ανακοίνωση απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως προκύπτει από το φάκελό του, ελάμβανε βαριά θεραπευτική αγωγή και εκρατείτο σε Ειδικό Χώρο από την 02/10/2019, ενώ από την 07/10/2019 είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ για χορήγηση υποκατάστατων.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Επόπτης και το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share