Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νοσοκόμοι αφαιρούν τα ρούχα αναίσθητου ασθενή και κάνουν τα χειρότερα!

Απαράδεκτο!

14 Οκτωβρίου 2019 08:44
Νοσοκόμοι αφαιρούν τα ρούχα αναίσθητου ασθενή και κάνουν τα χειρότερα!

Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του ιατρικού προσωπικού, όταν κάποιος δικός μας πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ελπίζουμε ότι θα τον μεταχειριστεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό όταν είναι υπό αναισθησία.

Δείτε επίσης: Γαμπρός πήγε σακατεμένος στο νοσοκομείο μετά τα βασανιστήρια που του έκαναν οι φίλοι του για να σπάσουν πλάκα!

Εδώ αποδεικνύεται, ότι αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Το περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο στο Bolivar της Κολομβίας και φαίνεται αρκετές νοσηλεύτριες να χορεύουν και να χαχανίζουν ενώ προετοιμάζουν τον ασθενή για χειρουργική επέμβαση.

Η συμπεριφορά των νοσοκόμων δεν ήταν καθόλου επαγγελματική. Μετά την αποκάλυψη του συμβάντος, το νοσοκομείο δημοσίευσε μια δήλωση λέγοντας ότι λυπάται για τη συμπεριφορά των νοσοκόμων και ότι όλοι τους έχουν απολυθεί ως αποτέλεσμα των ενεργειών τους.

Η δήλωση ανέφερε ότι η συμπεριφορά τους παραβίασε της αξιοπρέπεια του ασθενούς και έσπασε τα πρωτόκολλα του νοσοκομείου.

Μετά από μάχη στην εντατική, το μωρό τους πέθανε! 4 μέρες μετά, τους καλούν γρήγορα στο νοσοκομείο!

Η Κέιτ και ο Τζός Μπάτλερ ήταν πολύ ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του μωρού τους στον κόσμο. Αλλά όταν αυτό το ζευγάρι από το Nashville πήγε για την εξέταση των 20 εβδομάδων, οι γιατροί του νοσοκομείου είδαν στον υπέρηχο κάτι ανησυχητικό στην ανάπτυξή του.

Σύντομα γεννήθηκε το μωρό τους – ένα αγοράκι με το όνομα Ντιουι – αλλά έπρεπε να μεταφερθεί στην εντατική για να προσπαθήσουν οι γιατροί να το σώσουν. Αδιανόητο: Νοσοκομείο ζητάει από τους γονείς 112.000 ευρώ για να πάρουν πίσω την κόρη τους!

Μετά από 132 μέρες, ο μικρός Ντιουι έφυγε από την ζωή σε μία επέμβαση ρουτίνας για να το ταΐσουν χειρουργικά μέσα από σωληνάκι.

Η Κέιτ και ο Τζός το πήραν πολύ άσχημα αλλά δεν είχαν ιδέα πως το σύμπαν είχε άλλα σχέδια για εκείνους και περιελάμβανε κάποιον που ήταν μόλις έναν όροφο πάνω στο νοσοκομείο.

Μία νοσοκόμα από την εντατική που είχε έρθει πολύ κοντά στο ζευγάρι τους πήρε τηλέφωνο μία μέρα και τους είχε μία έκπληξη. Θυμόταν πως οι Μπάτλερς είχαν ενδιαφερθεί να υιοθετήσουν και στον 5ο όροφο του νοσοκομείου υπήρχε ένα νεαρό αγόρι που τον έλεγαν Μπραξ.

Είχε πνευμονική υπέρταση, χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια και τραχειομαλακία και στους 11 μήνες της ζωής του δεν είχε βγει ποτέ από το νοσοκομείο. Οι γονείς του τον εγκατέλειψαν γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν την θεραπεία του αλλά οι γιατροί πίστευαν πως θα βελτιωνόταν η κατάστασή του μεγαλώνοντας.

Από την στιγμή που το ζευγάρι γνώρισε τον Brax, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον πήγαν σπίτι και τον φρόντισαν και από εκείνη την στιγμή και μετά η κατάστασή του συνεχώς βελτιωνόταν. Ήταν λες και η αγάπη που έπαιρνε τον βοηθούσε να θεραπευτεί.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το ζευγάρι υιοθέτησε και επίσημα τον Μπραξ. Παρόλο που τους λείπει ο Ντιούι και ακόμα νιώθουν την απώλεια, είναι χαρούμενοι που δεν υποφέρει και καταλαβαίνουν πως ο χαμός του βοήθησε τελικά ένα άλλο πλάσμα που το είχε ανάγκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share