Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έβαλαν πρόστιμο για..μικροσκοπικό μαγιό!

Της ήρθε ουρανοκατέβατο!

14 Οκτωβρίου 2019 07:23
Απίστευτο: Έβαλαν πρόστιμο για..μικροσκοπικό μαγιό!

Με τον χειρότερο τρόπο τελείωσαν οι διακοπές μια γυναίκας. Με πρόστιμο πλήρωσε μια 26χρονη τουρίστρια από την Ταϊβάν την επιλογή της να φορέσει ένα μικροσκοπικό μαγιό για να βουτήξει μαζί με το φίλο της στα νερά του νησιού Μπορακάι στις Φιλιππίνες.

Δείτε επίσης: Φιλιππίνες:Μετέτρεψαν τα πλαστικά σκουπίδια σε τουλίπες!

Η Λιν Τζου Τινγκ φόρεσε το μικροσκοπικό στρινγκ για να επισκεφθεί την παραλία Πούκα προκαλώντας την αντίδραση περιοίκων οι οποίοι φρόντισαν να αναρτήσουν φωτογραφίες της στα social media.Το στρινγκ που επέλεξε η 26χρονη αποδείχθηκε υπερβολικό για τις αρχές των Φιλιππίνων.

Ήταν αυτές οι φωτογραφίες που προκάλεσαν την προσοχή των αρχών της χώρας με αστυνομικούς να εντοπίζουν την 26χρονη στο ξενοδοχείο της! Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί το είδος της κατηγορίας που απαγγέλθηκε σε βάρος της τουρίστριας.

«Αρκετοί περιοίκοι και τουρίστες φωτογράφησαν την γυναίκα την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω της αμφίεσής της. Ήταν κυριολεκτικά ένα κορδόνι. Για τη δική μας κουλτούρα αυτό είναι απαράδεκτο» δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας που έκανε τη σύλληψη.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι το συγκεκριμένο είδος μαγιό απαγορευόταν.

Τελικά η τουρίστρια από την Ταϊβάν πλήρωσε 43 ευρώ (2.500 πέσο Φιλιππίνων) προκειμένου να καταφέρει να επιστρέψει στην πατρίδα της.

Φιλιπίννες: Σεισμός 6,4 Ρίχτερ!

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά της επαρχίας Δυτικού Νταβάο, στις νότιες Φιλιππίνες, το πρωί της Κυριακής (29/9), στις 10:02 τοπική ώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου Ηφαιστειολογίας και Σεισμολογίας των Φιλιππίνων (Phivolcs).

Δείτε επίσης: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ!

Η αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC) δίνει το σεισμό στα 6,2 Ρίχτερ, με εστιακό βάθος τα 89 χλμ.

Από την πλευρά του, και το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Γεωλογικής Επισκόπησης (USGS), δίνει το σεισμό στα 6,2 Ρίχτερ.

Δεν υπήρξαν άμεσα αναφορές για θύματα ή ζημιές, ωστόσο έγιναν αισθητοί αρκετοί μετασεισμοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Phivolcs.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 126 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πόλης Χοσέ Αμπάντ Σάντος.

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κάρπαθο!

O σεισμός στην Κάρπαθο έρχεται μετά τους τρεις σεισμούς σε διάστημα 20 λεπτών που καταγράφηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης: Σεισμός ανατολικά της Ύδρας!

Σεισμός 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Ο σεισμός έγινε στις 10:50 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 79 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 10 χιλιόμετρα.

O σεισμός στην Κάρπαθο έρχεται μετά τους τρεις σεισμούς σε διάστημα 20 λεπτών που καταγράφηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share