Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ανησυχίες για την υγεία του!

13 Οκτωβρίου 2019 11:50
Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί!

Ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης, Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε τροχαίο ατύχημα! Ποια η κατάστασή του; Έκτακτο!

Δείτε επίσης: Ατζούν: Πριν δει τους φωτογράφους "γκάριζε" στο αυτί του Σάκη Τανιμανίδη! Όταν πήρε χαμπάρι την κάμερα χαμογέλασε με το ζόρι...

Ο ίδιος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε ανάρτηση στα social media και ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα! Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί!

Εικόνες Σοκ από το διαλυμένο αυτοκίνητο του!

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες σοκ από το αμάξι του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά το τροχαίο! Ο ίδιος, ζει από θαύμα!

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ατζούν Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ατζούν, λίγο μετά το τροχαίο, έκανε ανάρτηση στα social media, που ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Δείτε τις:

Δικαστικοί μπελάδες για τον Ατζούν!

Μοιάζει αδιανόητο αλλά είναι αληθινό! Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έμπλεξε με τις Αρχές και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι συνέβη!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι άνδρες των Λιμενικών Αρχών στη Χίο σταμάτησαν τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό για έλεγχο στο λιμάνι της Αγίας Ερμιόνης, όπου είχε κλείσει τραπέζι σε ταβέρνα του οικισμού. Στο σκάφος επέβαιναν μαζί με τα παιδιά του και φίλοι του Ατζούν.

Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για… καρφωτή από ανταγωνιστές του ιδιοκτήτη της εν λόγω ταβέρνας, επειδή ο Ατζούν τού κάνει μεγάλους λογαριασμούς στην ταβέρνα που συνηθίζει να τρώει (άνω των 600 ευρώ)

Μάλιστα η καταγγελία για έρευνα στο σκάφος του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία, που στην χώρα μας έχει γίνει γνωστός από το Survivor έγινε με αφορμή το γεγονός ότι στην Αγία Ερμιόνη στην Χίο οι διακινητές προσφύγων και μεταναστών έχουν βρει το τέλειο άλλοθι προκειμένου να αιτιολογήσουν την παρουσία τους εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά και να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, που δεν είναι άλλη από το να αφήσουν σε στέρεο έδαφος το ανθρώπινο εμπόρευμά τους.

Με πρόσχημα ότι πάνε να φάνε σε κάποιο από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της περιοχής που φημίζονται για το ψάρι τους, βρίσκουν την ευκαιρία να αποβιβάσουν καραβάνια ταλαιπωρημένων ψυχών που έχουν πληρώσει αδρά για τη μετάβασή τους ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Το νεογέννητο μωρό που έφερε την ευτυχία στην ζωή του!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού καλωσόρισε ύστερα από τόσους μήνες αναμονής το νεογέννητο μωρό που έφερε την ευτυχία στην ζωή του!

Ο γνωστός Τούρκος παραγωγός το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο μεγιστάνας των media δημοσίευσε μια φωτογραφία στον Instagram του δείχνοντας την χαρά του! Το νεογέννητο παιδί είναι ενός φίλου του. Ενημέρωσε τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι γεννήθηκε υγιέστατο και καλωσόρισε τον φίλο του, Esathan, στο κλαμπ των πατεράδων!

Δείτε την γλυκιά φωτογραφία:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share