Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρός ο 26χρονος Αντώνης Αλεξόπουλος!

Θλίψη!

13 Οκτωβρίου 2019 09:38
Ανείπωτη τραγωδία! Νεκρός ο 26χρονος Αντώνης Αλεξόπουλος!

Θρήνος ξέσπασε με την είδηση ότι ο Αντώνης Αλεξόπουλος, είναι νεκρός στα 26 του!

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Βασίλης Πλιάτσικας!

Ηταν λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι, όταν, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του, τον καταπλάκωσε δέντρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεγάλη πέτρα και να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Στο σημείο, έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και Κλειτορίας και Πυροσβέστες της Π.Υ. Κλειτορίας που τον απεγκλώβισαν, καθώς και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του που βρέθηκαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας και δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο άτυχος 26χρονος Αντώνης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του πριν από λίγες ημέρες, ήταν παντρεμένος.

Η σύζυγός του Νίκη, τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Καλό παράδεισο αγάπη μου με άφησες μόνη μου…. Θα σε θυμάμαι πάντα στη ζωή μου.»

Πέθανε ο Γεώργιος Πιστιόλας!

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι εγώ», το 1996.

Εκεί υποδύθηκε την αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου (Γιάννης Μπέζος).

Σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο αγαπημένος πατέρας της, Γιώργος Πιστιόλας, έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Πιστιόλας;

Απεβίωσε σήμερα, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου ο Γεώργιος Πιστιόλας, εκ των ιδρυτών της Agrinο-EΥΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, το 1930 και ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας.

Αποφοίτησε από την ΑΣΟΕΕ και ασχολήθηκε -συνεργαζόμενος με τους δυο αδερφούς του, Ευστράτιο και Ευθύμιο- με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.

Το 1969 προχώρησαν στην τυποποίηση του προϊόντος στην πρωτοποριακή για την εποχή χάρτινη συσκευασία, κυρίαρχη ως τις μέρες μας, με το γνωστό στο πανελλήνιο, όνομα «AGRINO». Τη δεκαετία του ‘80 με έμφαση στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την καινοτομία και την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών της ελληνικής γης, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας ήταν πρόεδρος της AGRINO για σχεδόν τρείς δεκαετίες στη διάρκεια των οποίων ανέπτυξε παράλληλα έντονη κοινωνική και επιμελητηριακή δράση. Αποτέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας από την δεκαετία του 1960, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος από το 1983 έως το 2002 και για σειρά ετών, αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος. Επί των ημερών του το Επιμελητήριο απέκτησε νέα γραφεία στο Αγρίνιο και ιδρύθηκε παράρτημα στην Ναύπακτο. Επίσης, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.

Μαζί με την σύζυγο του, Αίγλη Πιστιόλα που πρόσφατα έφυγε από την ζωή, απέκτησε 2 κόρες την Λουκία και την Βασιλική, νυν αντιπρόεδρο της εταιρίας, και 4 εγγόνια.

Θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Αλεξανδρόπουλος!

Ο ΕΠΥ Λοχίας (ΜΧ) Πέτρος Αλεξανδρόπουλος απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Κιλκίς, καθώς υπέστη ανακοπή. Θρήνος στον Αλμυρό: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια!

Υπηρετούσε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα και άνηκε στη δύναμη του Σώματος Μηχανικού του Ελληνικού Στρατού. Πέθανε στα 46 της χρόνια η Δήμητρα Μεράντα!

Ο Πέτρος καταγόταν από την Ανδραβίδα και οι φίλοι του, που έμαθαν χθες την είδηση πάγωσαν για τον πρόωρο χαμό του παλικαριού.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 4 το απόγευμα στη γενέτειρα του την Ανδραβίδα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share