Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μέγαρα και Ελευσίνα: Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί την Κυριακή (13/10) λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου!

Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι!

12 Οκτωβρίου 2019 17:51
Μέγαρα και Ελευσίνα: Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί την Κυριακή (13/10) λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου!

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «19ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Στα Χνάρια του Παυσανία» την Κυριακή 13/10/2019 και κατά τις ώρες 08.30΄- 11.30΄, θα πραγματοποιηθεί σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς του Δήμου Ελευσίνας και Μεγαρέων.

Δείτε επίσης: Προσοχή! Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης!

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πειραιάς: Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί την Κυριακή (13/10) λόγω αγώνα δρόμου!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 09:00

Δείτε επίσης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δύο πορείες στην Αθήνα! Τι συνέβη;

Θα διεξαχθεί ο αγώνας δρόμου «33ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας», στο οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Πειραιά, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 09.00 και μετά και γι΄αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής τέλεσής του, ως εξής: Πλατεία Αλεξάνδρας – Παπαναστασίου – Β. Γεωργίου (αναστροφή) – Πλατεία Κανάρη – συνέχεια είσοδος Μαρίνα ΟΛΠ – συνέχεια έξοδος Φρεαττύδος – Ακτή Θεμιστοκλέους – Γεωργίου Θεοτόκη – Ιακώβου Ράλλη – Μαρίας Χατζηκυριάκου – Πύλη Ε12 ΟΛΠ.

Παρακαλούνται από την τροχαία οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα»! Δείτε ποιους δρόμους να αποφύγετε! (photo)

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί αυτή την ώρα στους δρόμους, με την κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής να είναι αρκετά αυξημένη. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων! (09/10) (Video)

Συγκεκριμένα, αυξημένη είναι η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Σκαραμαγκά, όπου πραγματοποιούν διαμαρτυρία οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργική.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι θα κλείσουν συμβολικά την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου για μισή ώρα (09:00-09:30), καταλαμβάνοντας δύο λωρίδες του οδοστρώματος. Εάν δεν εισακουστεί το αίτημά τους, όπως αναφέρουν, το επόμενο κλείσιμο θα είναι ολικό.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση:

  • στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας από Πέτρου Ράλλη έως Αχαρνών και στην είσοδο από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ
  • στην Πέτρου Ράλλη, από Γρηγορίου Λαμπράκη προς Αθήνα
  • στη Μεσογείων προς Αθήνα
  • στην Κατέχακη από Ηλιούπολη
  • στην άνοδο της Κηφισίας από σίδερα Χαλανδρίου έως Πανόρμου
  • στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Χίλτον
  • στη Βασιλέως Κωνσταντίνου
  • στο λιμάνι του Πειραιά
  • στην Ποσειδώνος προς Πειραιά από Αλίμου έως Καλαμακίου
  • καθώς και στη Βάρης - Κορωπίου, προς Κορωπί
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share