Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Έμαθε πως το 8χρονο παιδί δεν είναι δικό του και ζητάει από την γυναίκα του όλα τα λεφτά που έδωσε για να το μεγαλώσει!

Αληθινή ιστορία!

12 Οκτωβρίου 2019 15:21
Τραγικό: Έμαθε πως το 8χρονο παιδί δεν είναι δικό του και ζητάει από την γυναίκα του όλα τα λεφτά που έδωσε για να το μεγαλώσει!

Έμαθε πως το 8χρονο παιδί δεν είναι δικό του και ζητάει από την γυναίκα του όλα τα λεφτά που έδωσε για να το μεγαλώσει! Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με μια μητέρα που πέρασε το δικό της γολγοθά!

Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο μήνυσε την σύζυγό του για «κάθε δεκάρα» που έχει ξοδέψει για τον γιο της, όταν ανακάλυψε ότι ο οκτάχρονος δεν ήταν δικό του παιδί.

Την πήγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, αφού αποκαλύφθηκε ότι το αγόρι ήταν παιδί άλλου άντρα με τον οποίο η σύζυγος είχε σχέση στο παρελθόν.

Στον άντρα δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιήσει το όνομα του βιολογικού πατέρα του παιδιού.

Θέλει επίσης αποζημίωση για ψυχολογική του αναστάτωση. Ο δικαστής Justice Cohen είπε ότι το αγόρι δεν πρέπει να το μάθει «μέχρι την κατάλληλη στιγμή».

Είπε ότι ένας κοινωνικός λειτουργός θα έδινε συμβουλές και θα αποφάσιζε πότε θα έπρεπε να του δοθεί αυτή η πληροφορία.

Ο δικαστής περιέγραψε την απόφασή του σε γραπτή απόφαση μετά τον τελευταίο γύρο ιδιωτικών ακροάσεων στο τμήμα οικογενειακών υποθέσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου στο Λονδίνο.

Είπε ότι τα ονόματα των εμπλεκομένων της υπόθεσης απαγορεύεται να αναφερθούν στα μέσα ενημέρωσης.

Το ανδρόγυνο μάλωνε για το αν πρέπει να μάθει το αγόρι ποιος ήταν ο πραγματικός του πατέρας. Ο άντρας υποστήριζε ότι πρέπει να το μάθει. Η εν διαστάσει σύζυγός του ήταν ενάντια σε μια τέτοια κίνηση.

Ο δικαστής δήλωσε ότι ο άντρας είχε συγκλονιστεί όταν έμαθε ότι δεν ήταν ο πατέρας του αγοριού και είχε ξεκινήσει δικαστική αγωγή. Είπε ότι η γυναίκα ήταν «γεμάτη τύψεις».

Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει

Όλα είναι τέλεια όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα. Τι γίνεται όμως όταν τα πράγματα χειροτερέψουν; Αυτές είναι οι στιγμές που δοκιμάζεται πραγματικά ένας γάμος. Εδώ και 6 μήνες κάθεται έξω από το δωμάτιο της γυναίκας του! Ο λόγος θα σας συγκλονίσει!

Σε μία κοινωνία όπου ο αριθμός των διαζυγίων αυξάνεται και μειώνεται η αξία του γάμου, σπάνια οι άνθρωποι τιμούν τους όρκους που δίνουν στην ιερή αυτή τελετή. Αδιανόητο! Η γυναίκα που ακούει το αίμα μέσω των... φλεβών της!

Ο Τζόν Νιουμαν όμως είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Η μητέρα της 17χρονης Μακένα Νιούμαν διαγνώστηκε με καρκίνο στον θυρεοειδή τον περασμένο Οκτώβριο και έπρεπε να μείνει σε απομόνωση κατά την διάρκεια της ραδιοθεραπείας.

Αυτό όμως δεν σταμάτησε τον πιστό άντρα της από το να μείνει δίπλα στο πλευρό της.

Η συγκινητική φωτογραφία του πατέρα που δείχνει την αγάπη και την αφοσίωσή του στην άρρωστη γυναίκα του έγινε γρήγορα viral στο διαδίκτυο και συγκλόνισε ανθρώπους από όλο τον κόσμο που θέλησαν να την στηρίξουν.

«Η ποσότητα αγάπης που δέχτηκα με ξάφνιασε. Δεν το περίμενα με τίποτα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.»

“Ο Τζον πηγαίνει μαζί της σε κάθε ραντεβού, κάθε εξέταση, κάθε επέμβαση, κάθε θεραπεία. Όπως βλέπετε, δεν φεύγει ούτε λίγο από το πλευρό της.»

Εκείνος όμως θεωρεί πως κάνει αυτό που πρέπει: αγαπάει την γυναίκα του.

Γυναίκα κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 30 άτομα αλλά οι ψυχίατροι που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής!

Μία γυναίκα κανίβαλος που πιστεύεται ότι έφαγε μέχρι και 30 άτομα μαζί με τον σύζυγό της, εξετάστηκε από γιατρούς οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι ψυχικά υγιής.

Το διαβόητο ζευγάρι κανίβαλων από τη Ρωσία, η 42χρονη Νατάλια Μπακσίβα και ο Ντιμίτρι Μπακσίβ , σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν ότι σκότωσαν έως και 30 γυναίκες. Φρίκη! Γυναίκα έκοψε τα γεννητικά όργανα του εραστή της με κλαδευτήρι! (photos)

Το ζευγάρι συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2017 ως κύριοι υπόπτοι για τη δολοφονία μιας γυναίκας στην πόλη Κρασνοντάρ της Ρωσίας.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ιατρικής εξέτασης της Νατάλια Μπακσίβα, οι επιστήμονες του Εθνικού Κέντρου Ερευνών Ψυχιατρικής βρήκαν ότι έχει σώας τας φρένας.

Το ζευγάρι κανιβάλων συνελήφθη όταν μια ομάδα ανθρώπων βρήκε ένα κινητό τηλέφωνο που περιείχε φωτογραφίες του Ντιμίτρι Μπακσίβ με ένα κομμένο χέρι στο στόμα του.

Η αστυνομία παρακολούθησε τα τηλέφωνα του ζευγαριού και πήγε στο σπίτι τους, όπου βρήκε τα απομεινάρια της δολοφονημένης γυναίκας σε γυάλινα βάζα και στην κατάψυξη.

Μεταξύ των φρικιαστικρών ευρημάτων, η αστυνομία ανακάλυψε τα απομεινάρια του τελευταίου θύματος, της 35χρονης Έλενα Βασχρούσεβα. Τα Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ότι η Μπακσίβα και ο Μπακσίβ είναι ενεργά κανίβαλοι από το 1999.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την εξομολόγηση της Νατάλια που αναφέρει ότι μαζί με τον σύζυγό της σκότωσε και έφαγε τουλάχιστον 30 γυναίκες.

Ωστόσο, οι Ρωσικές αρχές λένε ότι δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση των μαζικών δολοφονιών και η έρευνα συνεχίζεται ενώ το ζευγάρι έχει συλληφθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share