Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Έδινε χρόνια μάχη με την ανίατη αρρώστια!

12 Οκτωβρίου 2019 10:50
Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του πασίγνωστου ηθοποιού "Max Cherry". Ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «Jackie Brown» του Ταραντίνο, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο ηθοποιός που είχε εμφανιστεί σε πάνω από 100 ταινίες στη ζωή του, πέθανε την Παρασκευή (11/10) μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου, στο Λος Άντζελες. Σοκ! Γιος διάσημου ηθοποιού διαγνώστηκε με καρκίνο! (photos)

Πιο πρόσφατα, ο ηθοποιός υποδύθηκε εκ νέου τον ρόλο του «Εντ» από το «Breaking Bad» στην πολυαναμενόμενη ταινία «El Camino».

Εμφανίστηκε επίσης και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Heroes, Alcatraz, Twin Peaks και Last Man Standing.

Πέθανε ο Αλεξέι Λεόνοφ! Ο άνθρωπος που έκανε πρώτος διαστημικό περίπατο!

Πέθανε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου ο Ρώσος κοσμοναύτης Αλεξέι Λεόνοφ, που έκανε πρώτος διαστημικό περίπατο, σε ηλικία 85 ετών.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Γεώργιος Πιστιόλας!

Ο Αλεξέι Λεόνοφ γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1934 στο Listvyanka της επαρχίας Tisulsky, στην περιφέρεια Κεμέροβο!

"Έφυγε" το κοριτσάκι που είχε κάνει έκκληση για μεταμόσχευση καρδιάς τον Αύγουστο!

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων δημοσιεύουμε την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της που έγινε γνωστή την Τετάρτη.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Δωρεάς Οργάνων Σώματος και Μεταμοσχεύσεων γιορτάζεται κάθε Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο (12 Οκτωβρίου το 2019) με πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη για την αξία της δωρεάς οργάνων σώματος, που μέσω της μεταμόσχευσης χαρίζουν το πολύτιμο δώρο της ζωής σε πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Τραγωδία: Νεκρός άντρας ύστερα από πτώση σε γκρεμό!

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ευεργετηθεί από μια επιτυχημένη μεταμόσχευση και εκατομμύρια ακόμη περιμένουν τη σωτηρία. Μια 11χρονη Βρετανίδα δεν στάθηκε τόσο τυχερή.

Από τον περασμένο Ιανουάριο η Έιμι Μπράντι αναζητούσε μόσχευμα για την καρδιά της μέσα από το Νοσοκομείο Παίδων του Μπέλφαστ που νοσηλευόταν. Τον Αύγουστο, η δημόσια έκκλησή της για την αναζήτησή του είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκίνησε τους πάντες. Ευχόταν να γίνει καλά, όσο η συζήτηση γύρω από την δωρεά οργάνων είχε ανοίξει ξανά για χάρη της. Η ευχή της δεν εκπληρώθηκε. Την Τετάρτη έχασε τη μάχη και απεβίωσε.

A call for organ donation and in this particular case, the gift of a heart. Amy Brady has been in the hospital for eight months patiently waiting for one. Families and medical staff are asking, especially young people, to talk about donation and to sign the register.

Posted by BBC Newsline on Thursday, August 29, 2019

Υπενθυμίζεται ότι όταν μοιράστηκε τον περασμένο Αύγουστο την ιστορία της, άρχισε να λαμβάνει εκατοντάδες κάρτες από την Αγγλία και την Σκωτία, γεγονός που τράβηξε την προδοχή των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Μου λείπει ο αδερφός μου και τα φαγητά της μαμάς μου», είχε αναφέρει σε δημοσιογράφο του BBC που την επισκεπτόταν και της διάβαζε βιβλία. Είχε πλήρη επίγνση πως κάποιος άλλος θα έπρεπε να πεθάνει για να ζήσει εκείνη.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: 3 νεκροί και 12 τραυματίες από το δυστύχημα με το ΙΧ!

Οι γονείς της, Βάλερι και Στίβεν, είπαν πως η κόρη τους θα ήθελε να συνεχίσει η καμπάνια που η ίδια ξεκίνησε, κάτι που θα κάνουν στην μνήμη της, με την βοήθεια του αδερφού της, Τέιλορ.

Θλίψη: Πέθανε ο Πέτρος Αλεξανδρόπουλος!

Ο ΕΠΥ Λοχίας (ΜΧ) Πέτρος Αλεξανδρόπουλος απεβίωσε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο Κιλκίς, καθώς υπέστη ανακοπή. Θρήνος στον Αλμυρό: Πέθανε 17χρονη μαθήτρια!

Υπηρετούσε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα και άνηκε στη δύναμη του Σώματος Μηχανικού του Ελληνικού Στρατού. Πέθανε στα 46 της χρόνια η Δήμητρα Μεράντα!

Ο Πέτρος καταγόταν από την Ανδραβίδα και οι φίλοι του, που έμαθαν χθες την είδηση πάγωσαν για τον πρόωρο χαμό του παλικαριού.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, στις 4 το απόγευμα στη γενέτειρα του την Ανδραβίδα.

Θλίψη! Πέθανε ο Κωνσταντίνος Σκαρπέλος!

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Κωνσταντίνος Σκαρπέλος! Πέθανε η Βάβω!

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ. Με τη σύζυγό του Διονυσία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ιωάννη – συνταξιούχο του ΟΤΕ, ο οποίος μάλιστα είναι και συνδικαλιστής, τον Στέφανο, καθηγητή Φιλολογίας και ιεροψάλτη και τον Ανδρέα, γιατρός στην Ιρλανδία.

Ευτύχησε να αποκτήσει τρία εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών.

Συναγερμός! Άντρας βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Βούλας!

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες, ότι στην παραλία της Βούλας, ένας 61χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός. Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Ο 61χρονος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δίπλα από το παρκάκι της Λεβίνου, στο Ηράκλειο. Φρίκη! 41χρονος βρέθηκε νεκρός στην ντουλάπα του δωματίου του!

Στο σημείο βρίσκονται ΕΚΑΒ και Αστυνομία με την τελευταία να διερευνά τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share