Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Πεντέλης! Προκλήθηκαν ζημιές!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

12 Οκτωβρίου 2019 08:40
Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Πεντέλης! Προκλήθηκαν ζημιές!

Επίθεση με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης! Προκλήθηκαν ζημιές! Οι αστυνομικοί είδαν και το αυτοκίνητο με το οποίο έτρεχαν να εξαφανιστούν οι δράστες μετά τις ρίψεις των μολότοφ. Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Τούμπας! (Video)

Τέσσερις νεαροί ηλικίας 16 έως και 18 ετών είναι οι βασικοί ύποπτοι μέχρι αυτή την ώρα για την επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου στα Μελίσσια.

Εντοπίστηκαν λίγη ώρα μετά την επίθεση και μέσα στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου.

Η ομάδα των νεαρών άρχισε να πετά τις βόμβες μολότοφ προς το αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα ένα υπηρεσιακό όχημα, που ήταν σταθμευμένο στην είσοδο, να υποστεί ζημιές.

Οι αστυνομικοί έσβησαν τις φωτιές πριν επεκταθούν και σε άλλα οχήματα ενώ ειδοποίησαν να φτάσουν στο σημείο ενισχύσεις.

Οι τέσσερις νεαροί προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην κρατική ασφάλεια στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και εξετάζονται.

Επίθεση με μολότοφ στα Εξάρχεια: Τραυματίας ένας αστυνομικός!

Ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε και διακομίσθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, κατά την επίθεση μολότοφ που έκανε ομάδα περίπου 25 ατόμων σε διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Καλλιδρομίου. Περίπου 25 μετείχαν στην επίθεση στην οδό Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια!

Δείτε επίσης: Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην πλατεία Εξαρχείων για ναρκωτικά!

Η κλούβα των ΜΑΤ βρισκόταν σταθμευμένη στη συμβολή των οδών Ζωσιμαδων και Καλλιδρομίου, όταν ξαφνικά, η ομάδα των κουκουλοφόρων επιτέθηκε με βροχή μολότοφ. Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν αρχικά και πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους των Εξαρχείων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που πήραν μέρος στην καταδρομική επίθεση.

Σηγμειώνεται ότι είναι η δεύτερη επίθεση με στόχο αστυνομικούς μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες. Περίπου στις δύο τα ξημερώματα, άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας - Τριανδρίας, στη Θεσσαλονίκη.

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Συλλήψεις αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια!

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 15 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 82,9 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Αναρχικοί: "Η μάχη των Εξαρχείων θα είναι μια σύγκρουση διαρκείας"!

Σημειώνεται ότι προσήχθησαν παράλληλα και επτά αλλοδαποί.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση "σκούπα" με 76 συλλήψεις!

Συνελήφθησαν 76 άτομα χθες στη Θεσσαλονίκη σε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε επίσης: Τουρκία: 128 συλλήψεις στρατιωτικών!

Πρόκειται για αλλοδαπούς που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης. Για τους 76 θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 4 μετά το μεσημέρι, ελέγχθησαν συνολικά 127 αλλοδαποί.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε περιοχές της Ροτόντας, των πλατειών Ναυαρίνου, Αριστοτέλους και Αρχαίας Αγοράς και πέριξ του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης. Στην επιχείρηση, που εντάσσεται στο πλαίσιο στοχευμένων έλεγχων για τον εντοπισμό ατόμων, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, συμμετείχαν στελέχη των Διευθύνσεων Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σεισμός ταρακούνησε την Ζάκυνθο!

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Νεκρός από μαχαίρι έξω από μετρό!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share