Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Νεκρός από μαχαίρι έξω από μετρό!

Kοντά στο Καπιτώλιο!

11 Οκτωβρίου 2019 21:53
Συναγερμός στις ΗΠΑ: Νεκρός από μαχαίρι έξω από μετρό!

Συναγερμός έχει σημάνει έξω από σταθμό του μετρό κοντά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.Νεκρός από μαχαίρι έξω από μετρό!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, πρόκειται για περιστατικό επίθεσης με μαχαίρι εξαιτίας του οποίου εντοπίστηκε νεκρός ένας άνδρας.

Με την ευκαιρία διαβάστε: ΗΠΑ: Μπούλινγκ σε έγχρωμη μαθήτρια!

Στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία η οποία δειξάγει έρευνες για το τραγικό συμβάν.

Ο σταθμός του μετρό έχει «κλείσει».

Καλιφόρνια: Ένας νεκρός από το τεράστιο μέτωπο πυρκαγιάς!

Στιγμές κόλασης "μαυρίζουν" και πάλι το τοπίο στην Καλιφόρνια. Τεράστιο μέτωπο πυρκαγιάς έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνθρωπο ο οποίος πέθανε από καρδιακή ανακοπή, τη στιγμή που καίγονται κτίρια ενώ 100.000 κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Πολυάριθμα κτίρια στο νότιο τμήμα της Πολιτείας έχουν καταρρεύσει, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Κάηκε ολοσχερώς σπίτι στο Μαρκόπουλο! Η φωτιά ξεκίνησε από το τζάκι

Η πυρκαγιά σε έκταση περίπου 16.000 στρεμμάτων, που ονομάσθηκε Saddleridge Fire, εκδηλώθηκε σε συνοικία στο βόρειο Λος Άντζελες.

Ανάγκασε τις αρχές να εκδώσουν διαταγές για την απομάκρυνση δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων από τα σπίτια τους. Κέντρα φιλοξενίας δημιουργήθηκαν κατεπειγόντως για να στεγασθούν οι άνθρωποι.

Οι τελευταίες πυρκαγιές έρχονται να προστεθούν στις συνολικά 257 που ξέσπασαν τη φετινή χρονιά. Η πιο καταστροφική χρονιά, πάντως, από άποψη πυρκαγιών ήταν το 2018, με 100 κατοίκους και πυροσβέστες να βρίσκουν τραγικό τέλος.

Πάνω από 8.500 πυρκαγιές καταγράφηκαν την περασμένη χρονιά, προκαλώντας καταστροφή δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τραγωδία: Εικόνες από τεράστια πυρκαγιά που καίει σπίτια!

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις. Τεράστια πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή Sylmar του Λος Άντζελες και ήδη έχει κάψει τα πρώτα κτίρια!

Διαβάστε και αυτό: Σοκ: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες έξω από το Καλλιμάρμαρο! (Video)

Η δασική πυρκαγιά ξέσπασε πριν δύο ημέρες αλλά γρήγορα εξελίχθηκε και έφτασε στην πόλη.

Οι φλόγες έχουν σχεδόν κόψει στη μέση την κατοικημένη περιοχή, πέρασαν πάνω από την εθνική οδό και καίνε μέσα σε σπίτια και εγκαταστάσεις.

Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις προς τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και αναφέρουν ότι τα καταφύγια για περιπτώσεις πυρκαγιάς είναι ανοιχτά.

Προληπτικές αλλά πολύωρες διακοπές ρεύματος γίνονται εδώ και μέρες σε όλη την πολιτεία της Καλιφόρνια, προκειμένου να προληφθεί το ξέσπασμα φωτιάς ή η εξάπλωση των ήδη υπαρχουσών δασικών πυρκαγιών - οι γραμμές υψηλής τάσης είχαν προκαλέσει πέρυσι την πιο φονική πυρκαγιά στην ιστορία της πολιτείας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share