Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση!

11 Οκτωβρίου 2019 14:24
Μαχαίρωσαν τέσσερις ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στην Αγγλία!

Ένα εμπορικό κέντρο στο Μάντσεστερ της Αγγλίας έχει κλείσει μετά από αναφορές για μαχαιρώματα μέσα. Πληροφορίες από το εξωτερικό του Manchester Arndale, στο Salford, που μοιράστηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, δείχνει τα αστυνομικά οχήματα να φτάνουν στη σκηνή σήμερα το πρωί. Τα αίτια της τρομοκρατική επίθεσης παραμένουν ακόμα άγνωστα!

Δείτε επίσης: Πώς γλίτωσαν οι δύο Έλληνες πιλότοι από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα!

Ενώ ένα άλλο βίντεο εμφανίζεται να δείχνει έναν άνθρωπο που είναι πεσμένος από την αστυνομία στο έδαφος έξω, ο οποίος φέρεται αν είναι ο δράστης. Οι μάρτυρες στο εμπορικό κέντρο ισχυρίστηκαν ότι έχουν μαχαιρωθεί τρία άτομα. Ένας έγραψε στο Twitter: «Τέσσερεις άνθρωποι μόλις μαχαιρώθηκαν στο Starbucks στο Μάντσεστερ Άρνναϊλ και όλα έχουν εκκενωθεί. Αυτό είναι πραγματικά τρελό. "

Θεσσαλονίκη: 24χρονος συνελήφθη στο κέντρο που φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Ένας 24χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη αφού φέρεται να μαχαίρωσε ομοεθνείς του!

Στη σύλληψη ενός νεαρού προχώρησε η αστυνομία χθες το βράδυ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Φρίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της! Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά! (photos)

Ο συλληφθείς, ένας 24χρονος από το Πακιστάν, κατηγορείται ότι επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 27 και 25 ετών. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ενώ, όπως έγινε γνωστό, η υγεία τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφία του thestival.gr από τη στιγμή της σύλληψης του 24χρονου:

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε χωράφι!

Ένα θρίλερ εξελίσσεται στην Θεσσαλονίκη με πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι στα Διαβατά από έναν περαστικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άνδρα βρισκόταν πεσμένη σε χωράφι έγινε αντιληπτή από περαστικό που τυχαία περνούσε από το σημείο στις 17:00 το απόγευμα. Θεσσαλονίκη: Δικηγόρος πέθανε στο Δικαστικό Μέγαρο!

Αντικρίζοντας το μακάβριο θέαμα ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες έφτασαν άμεσα στο σημείο και ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος του νεαρού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, οφείλεται σε παθολογικά αίτια, καθώς στο σώμα του δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Λήμνος: Βρέθηκε πτώμα σε παραλία!

Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Λήμνου! Σε εξέλιξη νέο θρίλερ...

Μια σορός εντοπίστηκε σε παραλία της Λήμνου, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πτώμα εντοπίστηκε χωρίς ρούχα, στην παραλία Μακρύς Γιαλός Καμινίων. Η σορός, αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων, κανονικής διάπλασης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, ανακοίνωσε το Λιμενικό. Πύργος: Βαρύ πρόστιμο 500 ευρώ για ένα ... κουλούρι!

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Μούδρου, που πρόκειται να διατάξει τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, τοξικολογικής εξέτασης, αλλά και τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του ανθρώπου που εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, αλλά και να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share