Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυξάνονται οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών!

Αγρίνιο, Θήβα και Κως στο στόχαστρο!

11 Οκτωβρίου 2019 11:54
Αυξάνονται οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών!

Στοχευμένη έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσε ένας 35χρονος Έλληνας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Κω και το έκαναν «φύλλο και φτερό», αλλά τελικά ανακάλυψαν τις ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στις οποίες μετέφερε το χασίς που διακινούσε.

Δείτε επίσης: Αγρίνιο: Συνελήφθη φυγόποινος που είχε καταδίκη για εκρηκτικά και τραυματισμό!

Σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 52,2 γραμμαρίων κι έτσι ο οδηγός συνελήφθη.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν άλλη μια ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8,4 γραμμαρίων, ένα «φιξάκι» ηρωίνης και μια ζυγαριά ακριβείας που κατασχέθηκαν και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω άσκησε στον 35χρονο δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

Κι άλλες συλλήψεις για ηρωίνη

Δεν βρήκαν την ηρωίνη που περίμεναν στο σπίτι ενός 48χρονου σε χωριό της ενότητας Νεάπολης του δήμου Αγρινίου οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχε ήδη... ξεπουλήσει! Δεν είχε φροντίσει, όμως, να... καθαρίσει κι έτσι προδόθηκε από ένα αυτοσχέδιο κλομπ που κατείχε, καθώς και από τα υπολείμματα ναρκωτικού που ήταν παντού στο σπίτι!

Συγκεκριμένα, κατά την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης πάνω σε μια ηλεκτρονική ζυγαριά, σε κάρτες διέλευσης από τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, σε έναν χαρτοκόπτη, σε καλαμάκια, ακόμη και σε... πλακάκια δαπέδου! Έτσι, ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δύο «φιξάκια» ηρωίνης βάρους 1,6 γραμμαρίου βρέθηκαν στη κατοχή ενός 39χρονου Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Θήβα κι έτσι συνελήφθη, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες εννέα συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 10,8 γραμμαρίων. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Σέρρες: Βρέθηκαν 17 κιλά κάνναβης χάρις σε εκπαιδευμένο σκύλο!

Γερό χτύπημα στην διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων χασίς στην κεντρική Μακεδονία κατάφεραν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, ο εκπαιδευμένος σκύλος των οποίων ξετρύπωσε πλήθος συσκευασίες με σχεδόν 17 κιλά κάνναβης στα σπίτια δυο Ελλήνων ηλικίας 59 και 55 χρόνων.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Θερμοκήπια και τροχόσπιτα έκρυβαν φυτείες και 18 κιλά χασίς!

Ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε στο σπίτι του 59χρονου 11 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 255 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους οκτώ κιλών και 900 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε αυτό του 55χρονου βρήκε άλλες έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 846,2 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους δυο κιλών και 905 γραμμαρίων!

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο άνδρες και κατέσχεσαν ένα όχημα του 59χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών 945 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία κάνναβης και δύο κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Χίος: Συνελήφθη 30χρονος με 27 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης!

Με τις τσέπες του γεμάτες από «φιξάκια» με χασίς αναζητούσε αγοραστές στους δρόμους της Χίου ένας 30χρονος Έλληνας, χωρίς να φαντάζεται ότι είχαν γίνει «σκιά» του οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Έκρυβε 12 κιλά χασίς από τη φυτεία του στο ψυγείο!

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον ύποπτο για να του κάνουν σωματική έρευνα και έβγαλαν από τις τσέπες του τη μια μετά την άλλη 27 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 375 γραμμαρίων! Ο 30χρονος παραδέχθηκε ότι προόριζε τα «φιξάκια» για διάθεση σε τρίτους έναντι αμοιβής και συνελήφθη.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, ωστόσο η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να βρεθούν οι προμηθευτές του, καθώς στο σπίτι του δεν βρέθηκαν υλικά για την συσκευασία του χασίς.

Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη!

Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη. Έρευνες για τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Γλάρος άρπαξε σακουλάκι με κάνναβη και γλίτωσε τον ιδιοκτήτη από την σύλληψη!

Φυτεία με εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν σε δασική περιοχή του δήμου Μεγαλόπολης αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή Λεοντάρι της Μεγαλόπολης, όπου σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο χώρο της φυτείας, εντοπίστηκαν ακόμη τρία αυτοσχέδια παραπήγματα, καθώς και καλλιεργητικός εξοπλισμός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share