Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πασίγνωστο Έλληνας επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή!

Θλίψη!

10 Οκτωβρίου 2019 18:23
Θρήνος: Πασίγνωστο Έλληνας επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή!

Η τραγική είδηση έχει να κάνει με τον πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία που έφυγε από τη ζωή και ήταν ο πα΄τερας της! Θρήνος επικρατεί τόσο στην οικογένεια τους, όσο και στους εργαζόμενους του.

Απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 89 ετών ο Γεώργιος Πιστιόλας, εκ των ιδρυτών της εταιρείας Agrino – ΕΥΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ...

Ο Γεώργιος Πιστιόλας είχε γεννηθεί στο Αγρίνιο και ήταν ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας. Σοκ! Νεκρός ο πιο παλιός ζαχαροπλάστης της χώρας!

Σε συνεργασία με τα δύο του αδέρφια, Ευστράτιο και Ευθύμιο, ασχολήθηκαν με το χονδρικό εμπόριο ρυζιού. Το 1962 δημιούργησαν στο Αγρίνιο το εργοστάσιο επεξεργασίας ρυζιού.

Ο Γεώργιος Πιστιόλας διετέλεσε πρόεδρος της Agrino για σχεδόν τρεις δεκαετίες, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος.

Επιπλέον, ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος Νομάρχης στις πρώτες Νομαρχιακές εκλογές.

Θλίψη! Πέθανε ο Κωνσταντίνος Σκαρπέλος!

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Κωνσταντίνος Σκαρπέλος! Πέθανε η Βάβω!

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος του ΟΤΕ. Με τη σύζυγό του Διονυσία απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ιωάννη – συνταξιούχο του ΟΤΕ, ο οποίος μάλιστα είναι και συνδικαλιστής, τον Στέφανο, καθηγητή Φιλολογίας και ιεροψάλτη και τον Ανδρέα, γιατρός στην Ιρλανδία.

Ευτύχησε να αποκτήσει τρία εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών.

Συναγερμός! Άντρας βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Βούλας!

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες, ότι στην παραλία της Βούλας, ένας 61χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός. Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Ο 61χρονος άνδρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Συναγερμός σήμανε πριν λίγο σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, δίπλα από το παρκάκι της Λεβίνου, στο Ηράκλειο. Φρίκη! 41χρονος βρέθηκε νεκρός στην ντουλάπα του δωματίου του!

Στο σημείο βρίσκονται ΕΚΑΒ και Αστυνομία με την τελευταία να διερευνά τα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τραγωδία στην Κοζάνη με έναν αγρότη να εντοπίζεται νεκρός! Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο! Ένας νεκρός και 17 τραυματίες! (photos).

Σύμφωνα με πληροφορίες, 40χρονος άντρας με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ που οδηγούσε, κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών που εκτελούσε.

Ο 40χρονος άντρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού οχήματος και έπεσε σε ρέμα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία. Μεσσηνία: Νεκρός άντρας μετά από εκτροπή του ΙΧ που οδηγούσε!

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Κοζάνης για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ήταν αργά.

Σοκ! Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα! Είχε πεθάνει πριν από 8 χρόνια!

Νεκρός επί 8 χρόνια κείτονταν ένας συνταξιούχος αρτοποιός στο διαμέρισμά του, μέχρι που το πτώμα του ανακαλύφθηκε τυχαία κατά την διάρκειας μιας πυρκαγιάς στην πολυκατοικία του στη Γερμανία. Σοκαριστικό: Νεκρός πασίγνωστος τραγουδιστής της Eurovision!

Τα σκελετικά υπολείμματα του Χάινζ Χ. Που πέθανε σε ηλικία 59 ετών, βρέθηκαν δίπλα στο νεκρό σώμα του σκύλου του, που πιθανότατα πέθανε από ασιτία στο διαμέρισμα στην πόλη Σέντεν στη δυτική Γερμανία. Οι πυροσβέστες μπήκαν στο διαμέρισμα και έκαναν την ζοφερή ανακάλυψη την ώρα που προσπαθούσαν να εκκενώσουν την πολυκατοικία λόγω μιας πυρκαγιάς που ξέσπασε στο κελάρι, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild. Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Βρέθηκε πτώμα σε πάρκινγκ!

Μετά από περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η ταχυδρομική θυρίδα του πρώην αρτοποιού είχε ξεχειλίσει από την αλληλογραφία του εδώ και 8 χρόνια ενώ το αυτοκίνητό του ήταν ακόμη σταθμευμένο στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Η τελευταία φορά που τον είχαν δει ζωντανό ήταν το 2011. Oπαδός βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι! (Video)

Μια γειτόνισσα, η Αντζέλικα Χάβενερ δήλωσε πως είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τις διάφορες αρχές, όταν διαπίστωσε μια παράξενη οσμή. Ωστόσο, ούτε ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, ούτε η αστυνομία δεν εντόπισαν κάποια περίεργη μυρωδιά, όπως από νεκρό σώμα, όπως δήλωσε η γειτόνισσα.

Το αυτοκίνητο του άτυχου αρτοποιού ήταν παρκαρισμένο επί 8 χρόνια στο πάρκινγκ με αποτέλεσμα να αρχίσει να πρασινίζει!

Μια άλλη γειτόνισσα την είχε καθησυχάσει λέγοντάς της πως ο Χάινζ, που είχε χωρίσει με την σύζυγό του πριν από πολλά χρόνια, μάλλον έμενε μαζί με κάποιον φίλο του, αλλού. «Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος» δήλωσε η κυρία Χάβενερ. «Ήταν καλός άνθρωπος, αν και λίγο μοναχικός. Μου είχε πει ότι είχε σταματήσει την δουλειά του ως αρτοποιός, επειδή είχε αλλεργία στην σκόνη από το αλεύρι. Συνειδητοποίησα ότι δεν μαγείρευε κι έτσι, μερικές φορές του έφερνα φαγητό που έφτιαχνα εγώ. Ήταν ένας πολύ καλός γείτονας». Σοκ στη Θήβα - Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την γειτόνισσα, κάποια στιγμή ένας μυστηριώδης φίλος άρχισε να πηγαίνει βόλτα τον σκύλο του, αλλά μετά από λίγο καιρό χάθηκαν τα ίχνη τόσο του Χάινζ όσο και του σκύλου του. Το αυτοκίνητό του, δε, που τα λάστιχά του είχαν ξεφουσκώσει και είχε αρχίσει να γίνεται πράσινο, έμεινε παρατημένο στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Το σώμα του Χάινζε βρέθηκε τελικά όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ένα από τα διαμερίσματα στις 20 Σεπτεμβρίου και οι πυροσβέστες άρχισαν να χτυπούν όλες τις πόρτες προκειμένου να μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος τους ενοίκους. Όταν δεν έλαβαν απάντηση από το διαμέρισμα του Χάινζ, μπήκαν μέσα και βρήκαν τον ίδιο και τον σκύλο του, νεκρούς. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό του ενώ ο ιατροδικαστής διεξάγει νεκροψία – νεκροτομή που θα δείξει πιθανότατα το πώς και το πότε πέθανε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share