Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

"Έπεσα θύμα bulying και διάκρισης, γιατί είμαι δημόσιο πρόσωπο": Ξεσπά ο Τάσος Ποτσέπης για το "κόψιμο" από Ειδικός Φρουρός!

Πήρε θέση και... ξεσπά!

10 Οκτωβρίου 2019 14:00

Έμεινε με .."αγάπη μόνο" ο Τάσος Ποτσέπης, καθώς δε θα ντυθεί .. στα μπλε, αφού κόπηκε από την αρμόδια Υγειονομική επιτροπή της ΕΛΑΣ.

Ο Αναστάσιος Ποτσέπης και ο αδελφός του Κωνσταντίνος, πέρασαν την πόρτα των Πολυϊατρείων της ΕΛΑΣ για τις προαπαιτούμενες υγειονομικές εξετάσεις ως υποψήφιοι στην τελική κατάταξη για εισαγωγή στην Αστυνομία ως Ειδικοί Φρουροί. Ωστόσο, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η αρμόδια υγειονομική επιτροπή της ΕΛ.ΑΣ, μετά την εξέταση από ψυχολόγους, και τα ψυχομετρικά τεστ, παρέπεμψε τον 25άχρονο σε περαιτέρω αξιολόγηση και κρίθηκε …απορριπτέος.

Ο Τάσος Ποτσέπης, είχε συγκεντρώσει πολύ υψηλή βαθμολογία, και βρέθηκε 95ος -στους 100 πρώτους υποψηφίους- λαμβάνοντας 3.100 μόρια καθώς υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως Πενταετούς Υποχρέωσης, είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και γλωσσομάθειας. Μετά την ανακοίνωση γενικής κατάταξης των ιδιωτών που πληρούσαν τα τυπικά προσόντα για εισαγωγή τους ως Ειδικοί Φρουροί στην ΕΛΑΣ, είχε δημοσιοποιήσει ερασιτεχνικό βίντεο με Αστυνομικό εν Υπηρεσία σε νυχτερινή βάρδια, να μοιράζει φιλιά και προέτρεπε… «δώστε αγάπη, εδώ με το.. συνάδελφο» καθώς θεωρούσε τον εαυτό του εισακτέο ως Ειδικό Φρουρό.

'Έπεσα θύμα bulying και διάκρισης, γιατί είμαι δημόσιο πρόσωπο': Ξεσπά ο Τάσος Ποτσέπης για το 'κόψιμο' από Ειδικός Φρουρός!

Ο Τάσος Ποτσεπης, υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ. Έδωσα πληρεξούσιο στο δικηγόρο μου και το θέμα πήρε τη νομική οδό. Περιμένω να δικαιωθώ αλλά ξέρω ότι η απόφαση μπορεί να βγει από ένα μήνα μέχρι δέκα χρόνια,» περιγράφει ο ίδιος στην Espresso.

Ωστόσο, στα μπλε πρόκειται να ντυθεί και ο αδελφός του 25άχρονου «αγάπη μόνο», Κωνσταντίνος Ποτσέπης ο οποίος κατέλαβε την 244η θέση στον πίνακα τελικής κατάταξης, και κρίθηκε ικανός από την υγειονομική επιτροπή και πρόκειται να συμπεριληφθεί μεταξύ των νέων Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Για την τελική επιλογή των 1500 Ειδικων Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ αναμένεται οι υποψήφιοι να κριθούν σε αθλητικές δοκιμασίες για την οριστική κατάταξη των υποψηφίων στη Σχολή της ΕΛ.ΑΣ και να ξεκινήσει η εκπαίδευσή τους ώστε να ονομαστούν Ειδικοί Φρουροί.

Πηγή: nantiareport.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share