Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ακατάλληλος για το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως "Αγάπη μόνο" !

Τι συνέβη;

10 Οκτωβρίου 2019 11:51
Ακατάλληλος για το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. κρίθηκε ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός ως

Άδοξο τέλος πήρε η φιλοδοξία του Τάσου Ποτσέπη που έγινε γνωστός ως ο «αγάπη μόνο» από την παρουσία του στο «Ραντεβού στα τυφλά» όταν τον παρουσίασε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε επίσης: Ένας νέος επιστήμονας γεννιέται: Πήρε πτυχίο ο "Αγάπη Μόνο"!

Ψυχίατρος και η επιτροπή ψυχοτεχνικών της ΕΛΑΣ τον έκρινε ακατάλληλο για να ενταχθεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Ποτσέπης ήταν ένας από τους 1.500 υποψήφιους ειδικούς φρουρούς που είχαν λάβει παραπεμπτικό για υγειονομικές και αθλητικές εξετάσεις βάσει των μορίων που είχαν συγκεντρώσει στην πρόσφατη προκήρυξη.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα bullying επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο.

«Ήμουν ο 95ος που πέρασα. Δίκαια, χωρίς μέσο, με τα μόριά μου και τα πτυχία μου. Παρουσιάστηκα την Κυριακή στην ψυχοτεχνική επιτροπή και μας περνούσαν κατά δεκάδες. Όλοι έμεναν μέσα πέντε δευτερόλεπτα, εμένα με κράτησαν 20 λεπτά και έπεσα θύμα bullying και διάκρισης λόγω του ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο. Αφού περίμενα 3,5 ώρες για να αποφασίσουν και αφού μου είχαν κάνει πολλές ερωτήσεις, μου είπαν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και μου έδωσαν παραπεμπτικό για ψυχίατρο τη Δευτέρα. Πράγματι τη Δευτέρα παρουσιάστηκα στον ψυχίατρο ο οποίος με εξέτασε για 10 λεπτά. Μου είπε ότι την απόφασή του θα την στείλει στην επιτροπή. Την Τρίτη το πρωί πήγα ξανά στην επιτροπή ψυχοτεχνικών και μου είπαν ότι σύμφωνα με τη δική τους απόφαση και αυτή του ψυχιάτρου κρίνομαι ακατάλληλος για την ΕΛΑΣ» περιγράφει ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα ο αδερφός του «αγάπη μόνο», Κωνσταντίνος, πέρασε τις εξετάσεις για ειδικός φρουρός.

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας ο Τάσος Ποτσέπης!

Υποψήφιος Δήμαρχος ο Τάσος Ποτσέπης; Γιατί όχι;

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Τάσος σε συνέντευξή τους σε εκπομπή του Open και μάλιστα το πόσταρε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Χατζηνικολάου: "Μιλάμε για πόλεμο,χωρίς έλεος..." - Τι συνέβη;

Από εκεί λοιπόν που ήταν έτοιμος για το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάσος Ποτσέπης άλλαξε πλεύση και ετοιμάζεται να κατέβει για Υποψήφιος Δήμαρχος στην Έδεσσα! Ναι, ναι καλά διαβάσατε!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share