Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα σας συγκινήσει! Σκύλος βρέθηκε ζωντανός μετά από 3 εβδομάδες έπειτα από τον τυφώνα Ντόριαν! (Video)

Πώς κατάφερε να επιβιώσει;

10 Οκτωβρίου 2019 08:12
Θα σας συγκινήσει! Σκύλος βρέθηκε ζωντανός μετά από 3 εβδομάδες έπειτα από τον τυφώνα Ντόριαν! (Video)

Θα σας συγκινήσει αυτή η είδηση! Σκύλος βρέθηκε ζωντανός μετά από 3 εβδομάδες έπειτα από τον τυφώνα Ντόριαν! Μετά την διάσωσή του ο σκύλος ονομάστηκε miracle, δηλαδή θαύμα, καθώς μόνο ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί η επιβίωσή του.

Φαίνεται πως για όλο αυτό το διάστημα το γενναίο τετράποδο έπινε μόνο το νερό της βροχής.

Ο ενός έτους miracle εντοπίστηκε από ένα drone, το οποίο χρησιμοποιούσε την υπέρυθρη ανίχνευση για να βρει επιζώντες από το χτύπημα του τυφώνα Ντόριαν, που έπληξε την νησιωτική χώρα της Καραϊβικής στις αρχές Σεπτεμβρίου, σκοτώνοντας δεκάδες κατοίκους, ενώ εκατοντάδες άλλοι αγνοούνται μέχρι και σήμερα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: Άνδρας τάιζε ζωντανές γάτες τους σκύλους του!

Φρίκη στη Σκωτία με έναν άνδρα που τάιζε ζωντανές γάτες τους σκύλους του! Απίστευτο: Πέθανε πίτμπουλ αφού έσωσε την οικογένεια του από δηλητηριώδες φίδι!

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε άνδρας στη Σκωτία, ο οποίος αγόραζε γάτες στο διαδίκτυο, ώστε να τις χρησιμοποιεί ως… ζωντανό δόλωμα για τους σκύλους του.

Όταν επιθεωρητές έψαξαν το σπίτι του, βρήκαν φωτογραφίες και βίντεο με νεκρές γάτες, ασβούς και αλεπούδες. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι ο δράστης αγόρασε τις γάτες από πωλητές που πίστευαν ότι τα ζώα θα πήγαιναν σε ασφαλές σπίτι. Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι

Επιπλέον, σύμφωνα με το BBC, βρέθηκε εξοπλισμός που φανέρωνε πως τα ζώα συμμετείχαν σε κυανομαχίες.

Ο 42χρονος καταδικάστηκε αφού δήλωσε ένοχος για την κατοχή τριών σκύλων για κυανομαχίες και για την αγορά ζωντανών γατών, τις οποίες χρησιμοποιούσε για να εκπαιδεύει τους σκύλους στη μάχη. Μάλιστα, εκτός από τη φυλάκιση, του απαγορεύτηκε και η απόκτηση ζώων για τα επόμενα 10 χρόνια. Σκύλος καταλαβαίνει την κρίση πανικού της ιδιοκτήτριάς του και την παρηγορεί! (Video)

Στην κατοικία του, βρέθηκαν δύο σκύλοι ράτσας Πατερντέιλ Τεριέ, καθώς και ένα κουτάβι. Κτηνίατρος μετά από εξέταση, διαπίστωσε ότι τα ζώα έφεραν πολλαπλούς τραυματισμούς.

Ένας από τους Σκωτσέζους ερευνητές, δήλωσε ότι πρόκειται για μία από τις πιο ανησυχητικές και δυσάρεστες υποθέσεις που έχει αναλάβει. Τραγωδία στα Γλυκα Νερά: Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για την φονική επίθεση του σκύλου στο βρέφος! (Video)

Βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, δείχνει τρία σκυλιά να επιτίθενται σε μια γάτα, η οποία παλεύει για τη ζωή της.

«Είναι εμφανές ότι οι γάτες υπέστησαν πολλούς τραυματισμούς και βρήκαν τραγικό και βασανιστικό θάνατο», δήλωσε ο ίδιος ερευνητής.

Κτηνωδία: Μαχαίρωσε και προσπάθησε να κάψει το σκυλάκι του παππού του!

Με το μυαλό «θολωμένο» από τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ξέσπασε με πρωτοφανή μανία στο μικρόσωμο σκυλάκι του παππού και της γιαγιάς του ένας νεαρός, ο οποίος το τραυμάτισε βαριά με μαχαίρι και στην συνέχεια προσπάθησε να το κάψει ζωντανό. Κτηνωδία στην Κρήτη: Συνελήφθη ο 73χρονος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι των δυο ηλικιωμένων στην Καλαμάτα, όπου τρύπωσε ο 27χρονος την ώρα που εκείνοι κοιμόντουσαν. Το άτυχο σκυλάκι τον αναγνώρισε και του έκανε χαρές, αλλά εκείνος άρχισε να το μαχαιρώνει τραυματίζοντάς το τουλάχιστον δέκα φορές. Και ενώ το άτυχο ζωάκι ούρλιαζε από τον πόνο, το περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό και προσπάθησε να του βάλει φωτιά!

Για καλή τύχη του μικρού σκύλου, ο παππούς και η γιαγιά του 27χρονου ξύπνησαν και ο νεαρός το έβαλε στα πόδια, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς στους οποίους τον κατήγγειλαν οι ηλικιωμένοι. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για κακοποίηση ζώου συντροφιάς και έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share