Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Αθήνα: "Ύποπτη" βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας!

Το ΤΕΕΜ βρίσκεται στο σημείο!

9 Οκτωβρίου 2019 14:32
Συναγερμός στην Αθήνα:

Συναγερμός στην Αθήνα! "Ύποπτη" βαλίτσα έξω από την πρεσβεία της Σερβίας έξω από το κτίριο της, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), ωστόσο δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό. Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στην πρεσβεία της Γερμανίας!

Πάντως η αστυνομία για λόγους ασφαλείας μετέφερε το προσωπικό της πρεσβείας στην ταράτσα του κτιρίου.

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας!

Νέα επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας! Ένα γκρουπ 30, περίπου, ατόμων, μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», πραγματοποίησε εισβολή στο υπουργείο Εργασίας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι δράστες βγήκαν, γύρω στις 13:10 από την οδό Δραγατσανίου στη Σταδίου, όπου βρίσκεται είσοδος του υπουργείου, εισέβαλαν στο κτίριο, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν. Δείτε ακόμα: Εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Jumbo!

Δεν υπάρχουν για την ώρα αναφορές για συλλήψεις ή προσαγωγές.

Νέα έφοδος του Ρουβίκωνα στον Βόλο!

Νέα έφοδος του Ρουβίκωνα σε γηροκομείο στον Βόλο! Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν 20 άτομα, τα οποία έφθασαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισβολή έγινε για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ. Να σας θυμίσουμε: Μπράβοι ξυλοκόπησαν άγρια έναν νέο σε μπαρ και τον έστειλαν με αιμάτωμα στην εντατική!

Αρχικά, τα μέλη του Ρουβίκωνα μπήκαν από την κεντρική πύλη και ζήτησαν να συναντήσουν τον διευθυντή του ιδρύματος Γιάννη Τρυφωνόπουλο, αφού ο πρόεδρος Παύλος Πάνος, δεν ήταν παρών.
ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος, οτι δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την «επίσκεψη».

Μάλιστα, προειδοποίησαν οτι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Επίθεση Ρουβίκωνα στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ! (video)

Επίθεση στα γραφεία της εταιρείας ΛΑΡΚΟ στο Μαρούσι πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής μέλη του Ρουβίκωνα.

Σε κείμενο που ανάρτησαν σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η επίθεση έγινε για εργατικά ατυχήματα που σημειώθηκαν σε εγκαταστάσεις της εταιρείας. Στο σημείο να σας θυμίσουμε πώς κατάφερε ο Ρουβίκωνας να χτυπήσει στην αμερικανική πρεσβεία με μπογιές και καπνογόνα!

Ο Ρουβίκωνας στην ανάρτησή του παραθέτει και βίντεο που δείχνει κρανοφόρους-μέλη της αναρχικής ομάδας να σκαρφαλώνει τον φράχτη, να κατευθύνεται στην είσοδο του κτηρίου και να προκαλεί φθορές.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει πληροφορία για κάποια σύλληψη ή προσαγωγή.

Δείτε βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share