Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ρεκόρ κερδών στη Βρετανία! Κέρδισε 169 εκ. λίρες στο Euromillions!

Απίστευτο!

9 Οκτωβρίου 2019 09:40
Ρεκόρ κερδών στη Βρετανία! Κέρδισε 169 εκ. λίρες στο Euromillions!

Νέο ρεκόρ κερδών, καθώς τα κέρδη του Βρετανού υπερτυχερού ξεπέρασαν κατά οκτώ εκατ. το προηγούμενο ρεκόρ

Είχαν χάσει το... μέτρημα στα τζακπότ, μέχρι που ένα δελτίο... έσπασε την μπάνκα, «φορτώνοντας» τον τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου του με το ποσό των 169 εκατ. λιρών!

Ένας Βρετανός είναι ο μοναδικός νικητής της λοταρίας EuroMillions και παράλληλα είναι ο ρέκορντμαν των νικητών στην ιστορία της λοταρίας.
Στην κλήρωση της Τρίτης του EuroMillions συμμετέχουν πολίτες από εννέα κράτη. Ο μεγάλος τυχερός ήταν από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ουδείς, ωστόσο, γνωρίζει την ταυτότητά του, καθώς, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει εμφανιστεί για να... εισπράξει.

Ο... άνθρωπος του τζακπότ, όπως τον αποκαλούν, ήταν ο 79ος νικητής τζακπότ από το 2004 που λειτούργησε για πρώτη φορά η λοταρία και ο νέος άνθρωπος των ρεκόρ, καθώς τα κέρδη του ξεπέρασαν κατά οκτώ εκατ. λίρες το προηγούμενο ρεκόρ, που ήταν 161 εκατ.

Αδιανόητο: Kέρδισαν 4 εκατομμύρια στο ξυστό αλλά τους απαγορεύτηκε να εισπράξουν τα κέρδη!

Οι δύο άνδρες προέβησαν σε αγορές με κάρτα που δεν ήταν δική τους και δεν μπορούσαν να δώσουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δύο άνδρες, με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, στην Αγγλία περιμένοντας την απόφαση της Camelot, σχετικά με το ξυστό που κέρδισαν.

Ο Ματ Γούντραμ και ο Ρος Γουάτσον επικοινώνησαν με την εταιρία που διαχειρίζεται τα Λόττο για να τους ενημερώσουν πως είναι οι μεγάλοι νικητές των 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Όταν όμως οι υπεύθυνοι τους ζήτησαν τραπεζικό λογαριασμό, εκείνοι απάντησαν πως δεν έχουν! Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, κίνησε υποψίες...



Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η αγορά είχε γίνει με χρεωστική κάρτα. Όταν τους επισημάνθηκε αυτό, η απάντηση που έλαβαν ήταν πως ανήκει σε έναν φίλο τους, όμως όταν τους ζητήθηκε να δώσουν τα στοιχεία αρκέστηκαν να πουν απλά πως λέγεται Τζον.


Έτσι, στην Camelot θεωρούν πως η κάρτα ήταν κλεμμένη (σ.σ ο Γκούντραμ έχει 22 καταδίκες στην πλάτη του) και πως δεν πρέπει να δώσουν τα κέρδη, «παγώνοντας» όλες τις διαδικασίες.

Από τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως το ξυστό ήταν γνήσιο και πλέον προσπαθούν να κινήσουν τις διαδικασίες για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης της κάρτας.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 12,8 εκατ.ευρώ τον Σεπτέμβριο

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ.

Τον Σεπτέμβριο τα συνολικά κέρδη στους νικητές ανήλθαν σε 12,8 εκατομμύρια ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.224.517 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Ποιοι θα πάρουν επίδομα έως 312,50 ευρώ!


Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή, ενώ η γκάμα παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς. Πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «7άρι του εκατομμυρίου», αξίας 10 ευρώ, με μέγιστο έπαθλο το 1.000.000 ευρώ. Επίσης, το νέο παιχνίδι «Super Goal στην Τύχη», αξίας 2 ευρώ, προσφέρει κέρδη έως και 100.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σούπερ μάρκετ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share