Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικός θάνατος για ζευγάρι! Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό του και πνίγηκαν μαζί! (photos)

Θλίψη!

9 Οκτωβρίου 2019 09:30
Τραγικός θάνατος για ζευγάρι! Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό του και πνίγηκαν μαζί! (photos)

Τραγικό θάνατο βρήκε στην Πορτογαλία ένα νεαρό ζευγάρι. Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό του και πνίγηκαν μαζί! Τραγωδία στην Ηλεία: Πνίγηκε 3χρονο αγοράκι!

Η 33χρονη δασκάλα yoga και ο 34χρονος σύντροφός της ήταν αρραβωνιασμένοι, περίμεναν το δεύτερο παιδί τους και προετοίμαζαν τον γάμο τους.

Ωστόσο η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους, καθώς πνίγηκαν στην θάλασσα. Η Κιμ Φλέτσερ που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα workshop πάνω στη yoga. Στο ταξίδι αυτό τη συνόδευε ο πρώην ράπερ σύντροφός της, Ντάνι Τζόνσον. Τραγωδία: 3χρονο κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα, στη διάρκεια ενός πάρτι!

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή. Η νεαρή γυναίκα κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή Zambujeira do Mar, αλλά δυσκολευόταν να επιστρέψει στη στεριά. Ο αρραβωνιαστικός της που είδε τι συνέβαινε, έσπευσε να τη βοηθήσει μπαίνοντας κι εκείνος στη θάλασσα. Αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν και οι δύο. Τραγωδία: Ηλικιωμένος πνίγηκε στη πισίνα του σπιτιού του!

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. O 38χρονος Ζοαο Μέντες, ο οποίος συνηθίζει να κάνει σερφ εκεί, ανέφερε πως όταν κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε μπήκε ξανά στη θάλασσα για να βοηθήσει, μαζί με άλλους δύο σέρφερ.

«Στην αρχή δε βλέπαμε κανέναν. Τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Προσπάθησα να ανοιχτώ στη θάλασσα και τότε ένας άλλος σέρφερ εντόπισε τη σορό της γυναίκας. Ήταν με το πρόσωπο στη θάλασσα και τα ρεύματα τη χτυπούσαν στα βράχια».

Όπως περιέγραψε, την έβαλαν αμέσως στη σανίδα του και την ανέβασαν στα βράχια ώστε να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε ότι στο νερό βρισκόταν και ο σύντροφός της. Τον εντόπισαν δέκα λεπτά αργότερα και τον ανέβασαν κι εκείνον στα βράχια.

Λίγο αργότερα έφτασαν διασώστες και ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για το ζευγάρι.

Η κατάσταση στην οποία βρίσκονταν ήταν πολύ άσχημη. Δεν είχαν καν σφυγμό.

Όπως εξήγησαν όσοι ξέρουν καλά την περιοχή, το σημείο στο οποίο πνίγηκε το νεαρό ζευγάρι είναι πολύ επικίνδυνο, καθώς δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι δεν έχει πολλά κύματα. Ανείπωτη τραγωδία σε πρόταση γάμου - Πνίγηκε ενώ της ζητούσε να τον παντρευτεί!

«Αν υπήρχαν ναυαγοσώστες στην παραλία, θα τους είχαν προειδοποιήσει να μην πάνε, αλλά δεν υπήρχε κανείς» ανέφερε ο σέρφερ που τους ανέσυρε από τη θάλασσα.

Η 34χρονη γυναίκα είχε μία 15χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ με τον ράπερ είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι 4 ετών και σε λίγους μήνες θα καλωσόριζαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Γλυφάδα: Πνίγηκε 79χρονη στη θάλασσα!

Τραγωδία είχαμε στη Γλυφάδα με μια 79χρονη γυναίκα να πεθαίνει από πνιγμό στη θάλασσα. Τραγωδία στην Καλαμάτα: Άντρας πνίγηκε σε παραλία!

Συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή λουτρικής εγκατάστασης πλησίον 1ης μαρίνας Γλυφάδας, 79χρονη ημεδαπή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share