Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Αρνιακός: Βελτιωμένος ο καιρός αλλά...! (Video)

Αναλυτική πρόγνωση!

9 Οκτωβρίου 2019 09:02
Τάσος Αρνιακός: Βελτιωμένος ο καιρός αλλά...! (Video)

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»!

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, ωστόσο από το μεσημέρι προς απόγευμα θα υπάρξουν τοπικές βροχές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.Τα Μερομήνια μίλησαν για το 2019-2020: Θα σαρώσει η κακοκαιρία φέτος τον χειμώνα!

Δείτε το βίντεο:

Καιρός σήμερα: Σταδιακή βελτίωση με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας! Που θα βρέξει;

Καιρός σήμερα: Μικρή άνοδο θερμοκρασίας θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, όπου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις.

Μετά την κακοκαιρία τα ξημερώματα της Τρίτης, που προκάλεσε πολλά προβλήματα στις Κυκλάδες, σήμερα ο καιρός θα είναι καλός, με αυξημένες νεφώσεις μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται να σημειωθούν και ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο ως την Παρασκευή, ωστόσο την Πέμπτη θα επανέλθουν οι βροχές και οι καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια της χώρας.

Για σήμερα, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στο Αιγαίο 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις κυρίως στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share