Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Ποδηλάτης σκοτώθηκε μόλις 100 μέτρα από τον τερματισμό! (Video)

Σκόρπισε θλίψη ο θάνατος του!

8 Οκτωβρίου 2019 21:44
Τραγωδία: Ποδηλάτης σκοτώθηκε μόλις 100 μέτρα από τον τερματισμό! (Video)

Μια τραγωδία σημάδεψε τον αθλητισμό αφού ποδηλάτης σκοτώθηκε μόλις 100 μέτρα από τον τερματισμό! Ο θάνατος του σκόρπισε θλίψη!

Η αθλητική κοινότητα στην Ιταλία από το θάνατο του νεαρού ποδηλάτη Τζιοβάνι Λανέλι κατά τη διάρκεια αγώνα για το πρωτάθλημα σπρίντ. Θεσσαλονίκη: Ποδηλάτης δέχτηκε πυρά απο αυτοκίνητο!

Βρήκε το θάνατο όταν μετά από ανατροπή του ποδηλάτου του έπεσε με ταχύτητα με το πάνω μέρος του κεφαλιού του σε τσιμεντένιο στηθαίο. Στο δυστύχημα ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα ποδήλατα αλλά το χτύπημα του Λανέλι στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια της πέμπτης και τελευταίας κούρσας του Trophy Bassa Valle Scrivia και άφησε την ιταλική ποδηλατική κοινότητα σε κατάσταση σοκ.

Ο 22χρονος ποδηλάτης που ανήκει στην κορυφαία ομάδα του peloton, έχασε τον έλεγχο του ποδηλάτου μόλις 100 μέτρα από τη γραμμή τερματισμού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ποδήλατο του έφυγε ευθεία στον τσιμεντένιο στηθαίο. Το κράνος του Λανέλι ήταν ραγισμένο και σπασμένο μετά τη θανατηφόρα συντριβή.

Ένα ελικόπτερο έφθασε αμέσως στον τόπο του δυστυχήματος μαζί με ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό που επιχείρησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αεροδιακομιδή ήταν άμεση αλλά ο 22χρονος ήταν κλινικά νεκρός.

Νέες προσπάθειες ανάνηψης έγιναν και στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δε μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Λανέλι ήταν υιος του Κάρλο Λανέλι που υπήρξε και ο ίδιος ποδηλάτης και σήμερα αντιπροέδρος της περιφερειακής επιτροπής της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Θλίψη: Πέθανε η Αλεξάνδρα Νάκου!

Θλίψη στον χώρο της τέχνης, πέθανε σε ηλικία 31 ετών η εικαστικός Αλεξάνδρα Νάκου. Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Στρατιωτικός πέθανε εν ώρα υπηρεσίας!

Η Αλεξάνδρα Νάκου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Σπούδασε στην Σχολή Καλών Τεχνών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, από όπου αποφοίτησε το 2015.

Η δουλειά της παρουσιάστηκε σε ομαδικές κυρίως εκθέσεις (από τη «Λόγος και Θόρυβος» στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Μάιο του 2016 έως το Queer Arts Festival, στο MOMus της Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2019).

Ανείπωτη τραγωδία στην Κύπρο: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι ύστερα από επέμβαση στα δόντια!

Θλίψη προκαλεί η είδηση θανάτου ενός 4χρονου κοριτσιού από την Επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο. Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό για επέμβαση στα δόντια, ωστόσο υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Στη συνέχεια, το 4χρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Εντατική Μονάδα, ωστόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια δεν έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα για τον τραγικό θάνατο της Νίκης Κεφαλά! Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Η εκλιπούσα διατηρούσε κατάστημα επιδιορθώσεων, μεταποιήσεων ενδυμάτων και δερμάτινων στην οδό Κανακάρη.

Έχασε τη μάχη με σοβαρή ασθένεια, σε ηλικία 55 ετών .

Η κηδεία της έγινε την Παρασκευή στο χωριό Περιστέρα, από όπου και καταγόταν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη: Πέθανε η Νίκη Κεφαλά!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψυχογιός!

Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Άνδρας καταπλακώθηκε από φορτηγό! (photos)

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share