Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Νέο εισαγγελικό έγγραφο για το σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο! Πώς συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή; (Video)

Αποκαλύψεις!

8 Οκτωβρίου 2019 10:44
Νέο εισαγγελικό έγγραφο για το σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο! Πώς συνδέεται με τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή; (Video)

Τρεις αναφορές για το στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο έφτασαν στην Εισαγγελία Αθηνών. Αποκάλυψη: Τρεις ύποπτοι Έλληνες για το σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο! (Video)

Στην τρίτη αναφορά γίνεται λόγος για τα ταξίδια του Ραούλ Μπράβο στη Μύκονο με τον Αυστραλό συνεργάτη του Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε πέρσι στην Άνω Βούλα. Σε ένορκη κατάθεση αποτυπώνεται σύνδεση του στοιχηματικού σκανδάλου με τη δολοφονία Μακρή!

Δείτε το βίντεο:

Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της FIFA!

Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της FIFA!

«Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα λάθη στην προσπάθεια να βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για... κρίση σε αυτές τις εκλογές. Ουδείς μιλάει για σκάνδαλα. Ουδείς μιλάει για διαφθορά. Ουδείς μιλάει για ανάγκη να υπάρχει restart στη δομή της Ομοσπονδίας. Χαμός: Στη φόρα νέα συνομιλία της Καρλέουσα με τον Βράνιες

Η FIFA πλέον διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια» είχε πει ο Ινφαντίνο καταχειροκροτούμενος μετά την εκλογή του, αλλά λίγες ώρες αργότερα το αφήγημα του δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα.

Ο αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου Αχμάντ Αχμάντ, πρώην ποδοσφαιριστής και υπουργός στη Μαγαδασκάρη (!) συνελλήφθη από τη γαλλική αστυνομία με την κατηγορία της διαφθοράς!

undefined

«Η FIFA δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες που αφορούν την έρευνα και, ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να κάνει σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο ζήτησε από τις γαλλικές αρχές πληροφορίες που θα μπορούσαν να είναι σχετικές με τις έρευνες που διεξάγονται από την πλευρά της Επιτροπής Δεοντολογίας της Διεθνούς Ομοσπονδίας», ανέφερε η τυπική ανακοίνωση από την πλευρά της FIFA, ωστόσο την ίδια ώρα διάφορα μέσα από την Αφρική μιλούν για... αναμενόμενη εξέλιξη.

Πριν από ένα μήνα έφτασε στην Επιτροπή Δεοντολογίας της FIFA καταγγελία εις βάρος του Αχμάντ για διαφθορά και σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλου, που είχε την υπογραφή ΓΓ της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Αμρ Φαχμί, ο οποίος... απολύθηκε, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες αντιμέτωπισε νέες κατηγορίες για εμπορικές επιλογές της CAF καθώς η τελευταία επέλεξε να αγοράσει ιματισμό για τις ανάγκες της μέσω... μεσαζόντων και όχι απευθείας από τις εταιρίες που παράγουν τα ρούχα.

Τα αφρικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μίζα (για την τελευταία μόνο υπόθεση) που άγγιζε το 1 εκατ. δολλάρια, με τον Αχμάντ να απαντά πως «όλες οι αποφάσεις ήταν συλλογικές και πάρθηκαν με νόμιμο τρόπο».

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η όλη ιστορία δημιουργεί μεγάλο θέμα στη FIFA και στον Τζιάνι Ινφαντίνο και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share